Lush fans kunnen hun geluk niet op in januari en februari, want twee van de meest populaire bathbombs die de winkel te bieden heeft maken een comeback. De Aubergine en Peachy bathbombs waren een enorm succes toen ze uitkwamen tijdens de Valentijnsdag collectie van 2019. Dit jaar zijn ze terug van weggeweest, met een leuk exraatje.

Aubergine en Peachy

De twee bathbombs van Lush waren toen ze voor het eerst te koop waren extreem populair. Beide bruisballen verkochten duizenden exemplaren wereldwijd en waren op Instagram talloze keren terug te zien. Het was voor Lush dus geen moeilijke keuze om hun meest geliefde seksueel getinte producten terug te brengen in het nieuwe jaar. De Aubergine bathbomb is, zoals de naam al zegt, een bruisbal in de vorm van een aubergine met een heerlijke zoete geur. De Peachy heeft de vorm van een perzik en ruikt daar ook heerlijk naar terwijl deze oplost in jouw badkuip. Maar dat is niet het enige waar Lush ons deze Valentijn mee gaat verblijden.

Een leuk extraatje

Naast de bathbombs heeft Lush ons dit jaar verrast met een toevoeging aan hun Valentijnscollectie. Namelijk een Aubergine en Peachy zeep. Nu kan jij dus naast in bad, ook nog in de douche en tijdens het handen wassen genieten van deze heerlijke ondeugende geuren. Geef deze seksueel getinte producten cadeau aan jouw Valentijn, misschien wel om samen te gebruiken. Alle producten binnen deze collectie zijn beschikbaar in alle Lush winkels en online.

Benieuwd naar hoe de andere producten van Lush jou kunnen helpen om milieuvriendelijker te leven? Klik dan hier om te lezen hoe jij dit kan bereiken.