Soms zit het gewoon even niet mee en heb je wat meer moeite om je dagen door te komen. Zélfs in de zomermaanden kun je dit zo ervaren en daar is helemaal niks mis mee. Voor deze sterrenbeelden wordt de maand augustus een minder leuke periode.

pittige maand sterrenbeelden
Bron: @brunabear

Augustus wordt voor deze sterrenbeelden pittig

Je zou denken: die maand augustus is voor iedereen een vrolijke, luchtige en gezellige maand. Daar heb je het helaas een beetje mis! Natuurlijk helpt de zomer een beetje mee, want we krijgen genoeg vitamine D binnen én kunnen lekker veel buiten zijn. Toch zijn er een aantal sterrenbeelden die hier voor nu even niet genoeg aan hebben. Deze sterrenbeelden krijgen het pittig in augustus.

Waterman

Grote kans dat jij op het gebied van liefde wat meer moeite hebt deze maand. Het kan zijn dat het even niet zo lekker loopt in je relatie en dat je er wat meer energie in moet steken om het goed te houden. Maarre, zorg er wel voor dat je er niet té veel energie in moet steken als je er geen energie meer van krijgt. Dan is het misschien beter om er een punt achter te zetten.

Stier

Deze maand ben je veel bezig met het verwerken van dingen die in het verleden zijn gebeurd. Gun jezelf hiervoor alle tijd en ruimte die je nodig hebt, zodat je het op een goede en gezonde manier achter je kan laten. Wees niet te streng voor jezelf en geef jezelf de gelegenheid om alles los te laten.

Steenbok

Steenbok heeft in de maand augustus te maken met mensen die te vaak over haar grenzen heen gaan. Als je niet oppast en dit keer op keer laat gebeuren, zal je daar uiteindelijk de dupe van worden. Het is dus mega belangrijk om je eigen grenzen uit te spreken en niet te accepteren dat mensen hier niet serieus mee omgaan.

Lees ook: Dit is jouw volgende vakantiebestemming volgens je sterrenbeeld