We kennen Suzanne Schulting natuurlijk allemaal als ware held op het ijs. De topsportster zit in de bloei van haar carrière en blijft zichzelf en heel Nederland keer op keer verbazen. Al die mooie prijzen en nieuwe records zorgen er natuurlijk ook voor dat Suzanne meer fans krijgt. En dankzij deze populariteit rijdt Suzanne nu in een hele fijne auto.

Suzanne Schulting
Bron: @suzanneschulting

Het succes van Suzanne Schulting

Suzanne Schulting is inmiddels zeker niet meer weg te denken uit de schaatswereld. De shorttrackster is al een aantal jaren bezig en heeft zichzelf op de kaart gezet. Zo heeft ze inmiddels heel wat (persoonlijke) records gereden en mag ze meerdere titels aan haar eigen naam koppelen. Ze won zelfs meerdere medailles op de Olympische spelen én op zowel Europese- als wereldkampioenschappen.

De schaatsster is naar eigen zeggen nog lang niet klaar met het onderdeel shorttrack. Ondanks de vele successen die ze al behaald heeft, is ze nog steeds op zoek naar meer. Ze heeft in ieder geval een hoop ambitie en is er altijd mee bezig om het beste uit zichzelf te blijven halen. We mogen dus nog een hoop goede prestaties van deze dame verwachten.

De auto van Suzanne Schulting

Suzanne Schulting ging niet voor de snelste auto ter wereld, maar voor een Lynk & Co 01. Lynk & Co heeft een mooie samenwerking opgezet met Suzanne, oorspronkelijk als onderdeel van een sponsorship van haar team. Suzanne heeft een auto abonnement op de 01 gekregen, namelijk een maandelijks opzegbaar abonnement. Hoe heerlijk is dat?

We kunnen je natuurlijk uitgebreid vertellen wat deze auto allemaal heeft te bieden, maar waarschijnlijk heeft dit geen enkel nut. Je wil natuurlijk het liefst gewoon zien hoe deze auto eruit ziet. Hoewel de auto niet de snelste is, ziet hij er zeker wel flitsend uit. We snappen dan ook wel dat Suzanne Schulting met liefde in haar auto rijdt.

auto Suzanne schulting
Bron: MAN MAN

Lees ook: Dit zijn de acht mooiste sportvrouwen van Nederland