Molly Mae Hague is bekend van de Britse Love Island waar ze haar lover Tommy Fury heeft leren kennen. Ze verwachten nu samen een kind, een perfecte tv-romance. Ze deelt alles over haar zwangerschap behalve de naam, maar haar volgers vermoeden dat ze de baby-naam nu toch per ongeluk heeft verklapt.

molly mae babynaam
@mollymae

Interieurontwerp bedrijf

De realityster showt veel van haar zwangerschap. Ze laat zien welke babyproducten en luxe wiegjes ze koopt, maar er is één ding wat ze geheim houdt. Dit is de naam van de baby, of is dit nu toch verklapt?

Haar volgers ontdekten een interieurontwerp bedrijf en kwamen tot een opmerkelijke conclusie. Het bedrijf Neo Home plaatste onlangs een foto op hun Instagram van een baby kamer die ze pas hadden ontworpen. De baby kamer is wit met gemarmerde muren en dit lijkt verdacht veel op de stijl van de Love Island-ster. Boven de wieg hangt een verlicht bord met de tekst ‘Halo’, en dat viel haar volgers op.

Het bedrijf schrijft bij de foto de tekst: “‘Nursery of our dreams for our client: Designed by us.” Wat inhoudt dat ze luisteren naar de dromen van hun klanten en ze deze kamer zelf hebben ontworpen. Door het witte minimalistische interieur met een gemarmerde muur zijn fans ervan overtuigd dat de dochter van Molly de naam Halo krijgt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NEOHOME (@neohomeuk)

Een TikTok

Fans maken zelfs TikTok-videos over de speculaties van de naam, maar toch zijn ze er heilig van overtuigd dat Molly per ongeluk de naam heeft verklapt. Ze vinden het té toevallig dat deze kamer precies haar stijl heeft, en waarom zou je het woord Halo boven de wieg hangen als dit niet de naam van het kind wordt?

@nessaprincessaa♬ original sound – nessaprincessa👸🏻

Volgers van Molly reageren massaal onder deze TikTok, sommige fans zijn overtuigd over de naam en andere vragen het zich nog af of het niet gewoon een designer is die niks met Molly te maken heeft.