In de kinderkamer van Temptation Island — waar één van de singles uit het voorlaatste seizoen voor het eerst mama is geworden — was het een bijzonder moment. De blondine is overwhelmed. “Jij bent onze wereld”, deelt ze op Instagram.

Temptation Island Joyce Potze bevallen
Bron: Temptation Island

Temptation Island

Vorig jaar deed Joyce Potze mee als verleidster aan Temptation Island. In deze versie van het programma doen de koppels niet mee omdat ze de ander niet vertrouwen, maar omdat ze willen weten of ze écht bij de juiste persoon zijn. De verleid(st)ers doen dan ook niet mee puur voor het verleiden, maar omdat ook zij op zoek zijn naar de ware liefde!

Helaas vloog Joyce met lege handen terug naar huis, maar gelukkig ontmoette ze al snel genoeg de vader van haar kinderen.

Terug in Nederland verloor de blondine haar hart aan veldmotorrijder Dani de Vries. De twee zijn inmiddels super gelukkig samen enne, dat is niet alles. Want ze zijn ouders geworden! Joyce is gisteren bevallen van een dochtertje. Dit deelt ze op haar Instagram. “Klein meisje jij bent onze wereld💗”. Zo lief!

Felicitaties

Onder de foto stroomt het met positieve reacties en een hoop felicitaties. “Gefeliciteerd geniet er van samen! 💕”, schrijft iemand. Een ander reageert met: “Daar is ze dan! Gefeliciteerd en veel geluk samen💕”. En: “Gefeliciteerd en veel geluk met z’n drietjes 🙌🍀”