Héél bijzonder nieuws voor Rodanya Kelsey. De realityster is bevallen van een gezonde tweeling! Via Instagram deelt Rodanya een bericht over de babynamen en de bevalling.

rodanya kelsey
Bron: @rodanyakelsey

Twee prachtige kindjes

Rodanya was in verwachting van een tweeling – en dat is een behoorlijk pittige tijd geweest. We all know, bij een zwangerschap komen altijd vervelende kwaaltjes kijken, en ook Rodanya had hier last van. Ze deelde eerder zelfs dat ze een tijdje in het ziekenhuis moest verblijven, aangezien de gezondheid van haar twee kleintjes in de gaten moest worden gehouden. Gelukkig kunnen we uit het bericht van de realityster begrijpen dat de twee kids gezond op de wereld zijn gekomen.

Lío en Ella

Our family is complete“, deelt Rodanya bij een foto van het geboortekaartje. “Lío Mayna en Ella June”, gaat ze verder. De twee zijn op 1 december geboren.

In de reacties lezen we het ene na het andere lieve berichtje over de pasgeboren kindjes. “Gefeliciteerd 💘”, deelt Temptation-collega Romee. Ook laten andere realitysterren flink wat hartjes achter in de commentsHoe het op dit moment met Rodanya, haar twee pasgeboren kids, dochtertje Feyla en zoontje Levay gaat, weten we niet. We hopen in ieder geval dat het gezin ontzettend geniet van deze bijzondere periode. Congrats, Rodanya!