Belgische mediapersoonlijkheid en Bachelor Fabrizio Tzinaridisstaat stond altijd bekend om zijn lange lokken en baard, maar die look lijkt verleden tijd te zijn. Op Instagram plaatste hij een foto waarop hij zijn hoofd heeft kaalgeschoren, en zijn volgers waren in shock. Is dit een flauwe 1 april grap?

Hoofd kaal geschoren

Op Instagram heeft de Belgische Bachelor Fabrizio een foto geplaatst die je nog niet eerder hebt gezien. Hij is namelijk op deze foto kaal te zien. Hij plaatste onder de foto: “Toch maar koud voor deze tijd voor het jaar. Vind je niet?” Fabrizio zijn volgers zijn helemaal verrast en reageren hierop: “No way” en “WAT”. Dat het een grote verassing is, kan je zeker niet ontkennen. Wat vind jij van zijn nieuwe look?

Grote grap

Het is nog maar de vraag of dit allemaal wel echt is. Zo had Fabrizio een jaar geleden op 1 april precies dezelfde grap uitgehaald. Dit jaar trappen we er dus zeker niet zomaar in. Zou de foto dit jaar weer bewerkt zijn? Wij denken van wel. Als het inderdaad een grap is, heeft Fabrizio wel erg goede edit-skills.

Toch hadden sommige volgers van Fabrizio het wel al snel door. “Leuke 1 april grap! 1 april kikker in je bil!” Altijd leuk die grappen op 1 april! Zo waren wel een hele hoop mensen vergeten dat het 1 april was en waren zij even in shock.

Voor als je hem nog niet gelijk doorhad, was het zeker een leuke grap! Had ‘ie ons toch weer even te pakken…

Lees ook: Fabrizio gespot met oud bachelor-deelneemster (seizoen Tony Junior)