Het nieuwe seizoen van de Belgische Bachelor met de 30-jarige Fabrizio is eindelijk van start gegaan. En hoewel we hem allemaal kennen als verleider in Temptation Island, krijgen we nu een heel andere kant van hem te zien. Het lijkt of Fabri z’n leven totaal heeft omgegooid en zich nu volledig richt op zelfontwikkeling. Hij is dan ook helemaal klaar met het feit dat iedereen hem als vrouwenverslinder ziet.

Fabrizio in Temptation Island

Vanavond gaat in Belgische de Bachelor van start (pssst, hier kijk je het seizoen). Fabrizio heeft al een interview gehad met De Gazet van Antwerpen, waarin hij vertelt dat hij van zijn reputatie als ‘vrouwenverslinder’ af wil. Hij heeft er namelijk nog steeds last van..

Fabrizio geeft aan dat hij een ’typetje’ speelde tijdens zijn deelname aan Temptation Island. Daarom wil hij zich nu ook minder aantrekken wat anderen van hem vinden. Go Fabri! Wie weet zien we straks wel een hele nieuwe Fabrizio in De Bachelor.

Klaar voor de liefde

Inmiddels heeft Bachelor Fabrizio zijn feestleven achter zich gelaten, en is hij opzoek naar iets serieus. In De Bachelor geeft hij dan ook de liefde een nieuwe kans. Hij geeft aan dat hij de afgelopen tijd veel aan zichzelf heeft gewerkt, en dat nu een vaste partner perfect in zijn leven past.

Het roer om

Op zijn Instagram hebben we al een stukje van zijn serieuzere leven kunnen zien. Zo zagen we eerder al foto’s van zijn eigen bedrijf voorbij komen. Hij heeft zelfs een tweede account waarop hij coaching tips geeft aan anderen die hun volle potentie willen benutten. Wauw! Hij plaatst hier regelmatig inspirerende quotes en reels die anderen motivatie geven om aan zichzelf te werken en hun dromen na te jagen.

Nu we ook deze nieuwe kant van Fabrizio hebben gezien geloven we he-le-maal dat hij klaar is voor de volgende stap. Wij kunnen niet wachten tot de eerste aflevering!

Lees ook: Deze drie Nederlandse vrouwen doen mee aan De Bachelor met Fabrizio