Videoland gaf deze week alvast een kleine sneak peek van de twee bachelors van dit seizoen – en Rien blijkt wel een heel interessant weetje over zichzelf weg te geven. Zullen de mannen dit seizoen echt met de billen bloot gaan?

De Bachelor

Ja, we kunnen binnenkort weer gaan kijken naar ons favoriete datingprogramma. De Bachelor seizoen 3 staat namelijk voor de deur en deze keer gaan we niet genieten van één knappe kerel, maar zelfs twee. Rien (33) en Paul (31) gaan dit jaar het avontuur aan in Zanzibar, om de liefde van hun leven te vinden.

Even voorstellen

Om een iets beter beeld te krijgen van deze knappe kerels, heeft videoland een video gepost met wat interessante weetjes over de mannen. Paul heeft zelfs zijn werk als advocaat aan de kant gezet om mee te doen aan dit avontuur als De Bachelor. Daar doet hij dan ook meteen een onthulling over zijn love language: “Ik denk vooral qualitytime, ik wil leuke dingen met een vrouw doen, waar ik gek op ben en dat kan van alles zijn.”

Paul bleek vroeger ook nog eens zó fan te zijn van de Power Rangers. “Dat mijn eerste hond, die heette Power Ranger.” Is dat niet schattig?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Ook knappe casanova Rien heeft ook een paar interessante weetjes over zichzelf onthult. Hij vindt heel leuk om mensen van een afstandje te bekijken “Als ik zie dat iemand heel sociaal is met andere mensen of ook met mijn vrienden, dat zegt voor mij heel veel. Als iemand eventjes op straat stopt om een hond te aaien of een kat wat eten te geven, of whatever, dan zijn voor mij hele speciale dingetjes.”

Rien houdt van een natural flow. “Als dingen heel houterig gaan door iemands gedrag, door moeilijk nadenken, dat is voor mij echt een no-go.

Pikante onthulling

“Op Ibiza ga ik het liefst iedere ochtend even zwemmen”, aldus Rien. Als je op zo een prachtig eiland woont, is iedere dag een duik nemen niet zo gek, maar Rien doet dat toch het liefst met de billen bloot. “Dat doe ik het liefst zonder kleding, dus ik spring bijna iedere dag even naakt de zee in.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Zullen we dit seizoen Rien zien gaan skinny dippen? Dat gaan we zien. Vanaf 7 maart is De Bachelor iedere donderdag te streamen op Videoland