Yaël Isabelle kennen we van haar deelname aan de Bachelor. Onlangs is Yaël begonnen bij RUMAG. Enne, in haar nieuwe werkomgeving heeft de realityster een ongelukje gehad. Ze eindigde hierdoor op de eerste hulp.

Yaël Isabelle eindigt op de eerste hulp na eerste werkdag bij RUMAG
Bron: @yael.isabelle

‘Ja, dit is mijn gezichtsafdruk’

Yaël begon gisteren bij haar nieuwe werk RUMAG. Toch liep deze eerste dag anders dan dat ze voor ogen had. “Willen jullie even lachen? Een klein verslagje van mijn fantastische middag…”, begint Yaël haar verhaal op haar Instagram Story. Ze vertelt dat ze een warm welkom kreeg van haar nieuwe collega’s. “De middag begon wel echt fantastisch met een super warm welkom van het team bij RUMAG. Dit was alleen van kort duur omdat ik per se een foto van deze heerlijke taart wilde maken en toen besefte dat mijn telefoon nog in m’n scooter lag”, vervolgt de realityster haar verhaal. Toen ze haar telefoon uit haar scooter wou pakken, zag ze iets over haar hoofd, namelijk een deur. “Onderweg daar naartoe rende ze keihard op een glazen deur. “Ja, dit is mijn gezichtsafdruk..”

De eerste hulp

Toen Yaël tegen de deur opbotste, eindigde ze op de grond. “Ik lag op de grond met mijn neus helemaal dik, scheef en onder het bloed”, vertelt de brunette over haar gênante ongeluk. Uit voorzorg heeft ze toch maar even een bezoekje gebracht aan de eerste hulp. “En ja hoor; neus gebroken en een hersenschudding”, concludeert ze op haar Instagram Story. De dokters hebben haar neus weer rechtgezet. Dit was voor Yaël geen pretje en deed meer pijn dan ze had verwacht. “Nu loop ik erbij alsof ik een neuscorrectie heb laten doen”, grapt ze.

Herstellen

Ondanks dat Yaël een bezige bij is, moet ze nu even rust nemen. Ze vertelt dat ze hier heel slecht in is, maar de realityster moet herstellen van haar ongelukje met de deur, want dan komt alles weer helemaal goed schrijft ze op haar Instagram. “Dit is sowieso karma van alle keren dat ik moest lachen om filmpjes van mensen die tegen glazen deuren aanlopen. En ook gewoon omdat ik weer niet goed op zit te letten en lomp ben”, sluit de Bachelor-ster haar verhaal mee af.

Yaël