De Bachelorette is in volle gang. En bij het zien van al die koppies gaan wij al speculeren wie wel en geen kans zou maken bij Sylvia Geersen, maar iets anders viel meteen op: één van de deelnemers kennen we al. Maar waarvan?

Mannen De Bachelorette Sylvia Geersen
Bron: De Bachelorette

De Bachelorette

Dit jaar zal Monica Geuze Sylvia Geersen bijstaan in haar zoektocht naar de liefde op een droomlocatie in Zuid-Afrika. Via de iconische rozenceremonie valt er iedere week een kandidaat af. Wie blijft over en verovert het hart van ons topmodel?

In dit avontuur gaat Sylvia een groep charmante, zelfstandige en vrijgezelle mannen leren kennen. Hoewel Videoland ons iets te lang heeft laten wachten, weten we nu eindelijk welke mannen het hart van Sylvia gaan veroveren. Eén van de deelnemers kennen we al. Maar waarvan?

Van dit programma herkennen we hem

Bij het zien van de kandidaten viel ons meteen op dat het allemaal erg knappe mannen zijn: maar één ding viel al helemáál op. De 37-jarige Joris kennen we al ergens van. Gelukkig waren wij niet de enigen die dit gevoel hadden, en kregen we al snel een antwoord op onze vraag.

Joris De Bachelorette Sylvia Geersen
Bron: @reality_fbi

En precies zoals we dachten: we kenden Joris al. De kapitein heeft eerder meegedaan aan First Dates. Hij werd gekoppeld aan Julia Mekkes, maar dit werd uiteindelijk niks. Herkende jij Joris meteen bij het zien van zijn foto?

Joris De Bachelorette Sylvia Geersen
Bron: De Bachelorette