Eindelijk! Het nieuwe seizoen van De Bachelorette is aangekomen. De serie waarin zeventien mannen de strijd tegen elkaar aangaan. Deze deelnemers zijn in ieder geval niet verlegen voor de camera. Misschien herken je één van deze mannen al?

deelnemers de bachelorette
Bron: De Bachelorette

De Bachelorette

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is zover! We kunnen weer kijken naar De Bachelorette. De populaire datingshow waarin zeventien mannen de strijd tegen elkaar aangaan om het hart van een dame te veroveren. En dit jaar is het de prachtige Sylvia Geersen. Eerder vertelde ze in een interview dat ze hoopt haar ware liefde te vinden in het programma. ”Ondanks dat ik het één en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek.”

Samen met Monica Geuze, de presentatrice, gaat ze op zoek naar de ware liefde in Zuid-Afrika. In de rozenceremonie zal elke week één deelnemer afvallen. We moeten dus nog even afwachten wie Sylvia haar hart zal veroveren.

Rick van Oudgaarden

Rick, de zelfstandige fysiotherapeut, heb je misschien wel eens gespot op tv. Hij deed mee aan het programma Bloot. Dat is een programma waarin kinderen vragen stellen over het menselijk lichaam, aan een naakte volwassen persoon die voor ze staat. Rick was in een aflevering te zien over billen en daar schepte hij een beetje over op. ”Doordat ik redelijk grote billen heb, zit niet elke broek fijn”, vertelde hij in de aflevering. Hij stond dus letterlijk zonder kleding op de buis.

bachelorette-deelnemer rick

Malcolm Hugo Glenn

Malcolm werkt fulltime bij een tegelhandel, maar daarnaast is hij ook een acteur. Hij speelt kleine rollen in reclames en series. Herken jij hem al? Malcolm speelde bijrollen in series zoals Mocro Maffia, Klem, Tropenjaren en Ik weet wie je bent. Naast zijn fulltime baan en werk als acteur, fotografeert, sport en schrijft hij graag.

bachelorette-deelnemer malcolm
Bron: De Bachelorette

Lees ook: Dit zijn de mannen die het hart van De Bachelorette Sylvia Geersen gaan veroveren