Het nieuwste seizoen van de Bachelorette is nu te streamen op Videoland. Elke donderdag kun je de zoektocht van Sylvia Geersen naar de liefde volgen. We zien natuurlijk alle mannen elke keer in een mooi pak verschijnen om de beste indruk te maken op de Bachelorette. Zo’n pak kost natuurlijk wel wat geld. Maarre, wat blijkt? De deelnemers van het programma hoeven hun kleren helemaal niet zelf te betalen.

deelnemers bachelorette 2023 krijgen kleedgeld
Bron: Videoland

Bachelorette aftertalk

Elke week bespreken René Watzema en Fawry samen met de afvallers de aflevering van die week. Dit wordt geüpload op het YouTube-kanaal van RUMAG TV. Afgelopen keer spraken de twee presentators met de afvallers Sam en Tom. Zij waren in de laatste aflevering door Sylvia naar huis gestuurd. Tijdens de video blikken René en Fawry niet alleen terug op de aflevering, nee, ze stellen natuurlijk ook vragen aan de mannen.

In het interview met de presentators van RUMAG TV vertelde Sam over hoe zijn deelname tot stand is gekomen.“Ik kreeg maar kort voordat we daadwerkelijk zouden gaan vliegen een berichtje via Instagram. Hierin stond dat mijn account hun aansprak en of ik even met ze wilde bellen. Toen ben ik er eigenlijk een beetje als grap ingegaan. Ik dacht: laten we kijken wat er gaat gebeuren. Ze vroegen me dezelfde dag of ik op casting wilde komen. Hier ben ik lekker mezelf gebleven.”

Gelijk inpakken

Omdat Sam zo kort dag gevraagd was had hij dus weinig tijd om zich voor te bereiden. “Ik had nog een week en kreeg wat kleedgeld”, vertelt de realityster. De presentators van het programma reageren hier verbaasd op. “Kleedgeld?’, vagen ze. “Ja, je krijgt iets van 600 euro om kleding te halen. Je hebt natuurlijk allemaal thema’s wat kleding betreft, en zelf heb je niet zo veel”, antwoord Sam vervolgens.

War blijkt dus? Alle deelnemers van het programma krijgen een bepaald bedrag om uit te geven aan de kleren die ze tijdens het programma dragen. Is dat even mooi mee genomen. Gratis kleren, een gratis vakantie en ook nog eens de kans op de liefde van je leven.