Afgelopen weekend werd bekend gemaakt dat Sylvia Geersen de nieuwe Bachelorette is. De beauty is een felbegeerde vrijgezel, die de juiste man nog niet tegen het lijf is gelopen. Toch ontdekte een oplettende volger dat Sylvia op papier niet honderd procent vrijgezel is. En dat heeft alles te maken met een nogal eh… crazy ex.

Sylvia Geersen
Bron: @sylviageersen

Mysterieuze man

“Ik heb altijd vaste relaties gehad, maar dat is niet goed afgelopen. Het is me zelf niet gelukt om een leuke man te vinden”, vertelde Sylvia onlangs aan RTL Boulevard. De beauty blikte hiermee terug op haar liefdesleven, maar liet niet veel details los. Echter, Juice Channel kwam tot de ontdekking dat er nog wel een man in het leven van de brunette is. Een man die Sylvia maar al te graag terug wil.

Nemen we een kijkje op de Instagram-pagina van deze mysterieuze man, dan is te zien dat hij wekelijks foto’s van ‘zijn’ Sylvia via Instagram Stories deelt. En jawel, dan hebben we het over foto’s van één of twee weken geleden. Ook zijn er op de feed van deze man behoorlijk wat kiekjes van het tweetal te vinden.

Getrouwd in Mexico

Allereerst riep dit vraagtekens op, maar na wat speurwerk blijkt het te gaan om een ex-lover van Sylvia. De beauty stapte namelijk in 2016 in het huwelijksbootje met deze man, Rogelio. Anderhalf jaar later wilde Sylvia een scheiding aanvragen, maar hier ging Rogelio niet mee akkoord. In een aflevering van Ranking the Stars stelde Sylvia over deze bijzondere situatie: “Hij wil de scheidingspapieren niet tekenen. Hij wil mij terug.”

Sylvia noemde haar ex-man een ‘psycho’ en heeft absoluut geen interesse meer in hem. Hij zou volgens Sylvia de schijn ophouden dat de twee nog samen zijn, maar volgens de beauty is het huwelijk alleen geldig in Mexico. “Ik heb het nooit legaal gemaakt in Nederland, dus alleen als ik in Mexico ben, ben ik getrouwd.” How crazy?