In het programma de Bachelorette is Sylvia Geersen nog volop bezig om haar ware liefde te vinden. Voor een aantal mannen wat het avontuur helaas al snel afgelopen, zo ook voor Otman. Ondanks dat hij zo kort in het programma zat was het wel duidelijk dat hij één medekandidaat absoluut niet mag en hij haalt ook in Nederland weer keihard naar hem uit.

Otman Bachelorette haalt uit medekandidaat Malcolm
Bron: De Bachelorette

Otman en Malcolm

De medekandidaat waar Otman het echt niet mee kon vinden was Malcolm. Tijdens het programma was dit al te merken, maar ook nu dat beide mannen weer terug in Nederland zijn is de drama nog niet voorbij. Ze waren samen recent te gast bij RUMAGTV. Enne het werd in de video al snel duidelijk dat ze elkaar echt niet mogen.

De ruzie

Ondanks dat het tijdens de opnames van De Bachelorette al duidelijk was dat de twee elkaar niet mogen, vroeg Yaël het in video toch nog een keer. “Maar mogen jullie elkaar echt niet of is het een act?” Beide mannen hoefde niet lang na te denken over die vraag. “Ik mag hem echt niet, ik zeg het je eerlijk”, vertelt Otman. “Weet je wat het is, niemand mag jou. Dat is het ergste”, reageerde Malcolm daar weer op. Bedankt mannen, super duidelijk!

De Bachelorette nu

Buiten al het geruzie was het natuurlijk wel de bedoeling om het over De Bachelorette te hebben. Daar hadden de mannen ook een mening over: “Het wordt een beetje saai”, vindt Malcolm. “Het is dat je denkt van: ‘Waar is dat vuur? Wordt er nog een beetje wat gedaan?’.” En het is een wonder, maar Otman is het daar gewoon over eens. “De strijd is er niet.”

Ook twijfelt Otman over of de connecties die met Sylvia gemaakt worden wel oprecht zijn. “Volgens mij is iedereen gewoon een beetje bezig met zichzelf. Het is koud geworden. Het is niet echt zo dat er nog strijd is.” En zelf weet hij al precies waardoor dat komt. “Ja, de leukste jongens zijn er natuurlijk al uit”, lacht hij.

Sylvia en Tjeerd hun ‘kus’

Ook hebben ze het nog over het ‘kus’ moment tussen Tjeerd en Sylvia. En de mannen begrijpen elkaars mening hierover wel. “Ten eerste je vraagt het niet”, vindt Otman. “Dat is kansloos. Kom op man. Je voelt het contact en je doet het gewoon. Dan zie je achteraf wel of het de bedoeling was of niet.” Malcolm denkt hier wel iets anders over, maar Otman vindt gewoon dat hij gelijk heeft. “Je doet het gewoon en that’s it.”

Sylvia vertelde eerder dat ze hier ook heel anders over denkt. Zij is nou eenmaal de persoon die bepaalt of er gezoend gaat worden of niet. Daar gaat Otman, of wie dan ook, niet over. In een interview verklapt ze of we nog een kus gaan zien in De Bachelorette!