Kijkers van De Bachelorette hebben allemaal kunnen zien dat Rick graag de diepte ingaat. Zijn medekandidaten hadden hier echter een mening over – die ze in de afleveringen niet onder stoelen of banken schoven. Maar wat vond Rick er eigenlijk van om die beelden terug te zien?

rick de bachelorette

De diepte in

In de zoektocht naar de liefde probeert Sylvia Geersen haar mannen steeds beter te leren kennen. Niet alleen tijdens solo-dates, maar ook tijdens groepsdates hoopte Sylvia steeds meer info over de mannen te krijgen. Enne, in deze situaties ging het bij Rick dan vaak niet over koetjes of kalfjes, hij dook meteen de diepte in. Ook op momenten wanneer het, volgens de andere mannen, beter niet had gekund.

Achter zijn rug om praten

Was Rick niet in de buurt, dan namen de andere mannen soms een momentje om dit met elkaar te bespreken. Er werd dan achter Rick zijn rug om gepraat over zijn acties. Maar hoe was dat eigenlijk voor Rick om dat terug te zien? In gesprek met RUMAG laat hij zich daarover uit.

“Ik heb gewoon respect voor alle boys en ze allemaal met respect behandeld”, begint hij zijn verhaal. “Maar in zo’n programma gaan ze gewoon op zoek naar drama. Ze blijven prikken, prikken, prikken. Dus dat dit als een vraag gesteld wordt, en de mannen op een bepaalde manier moeten antwoorden, dat snap ik volledig.”

No hard feelings

Dat het op beeld overkomt alsof de mannen over hem roddelen, vindt Rick meer dan logisch. “Ik weet dat het op tv zo overkomt omdat de productie blijft prikken. Ik heb totaal geen haatgevoelens voor die mannen. En ik zeg zelf ook eerlijk: ik was ook verrast dat ik er nog in zat.”

Rick vertelt vervolgens lachend dat hij altijd al onhandig is geweest met vrouwen. “Altijd al geweest, maar ik zal het ook blijven. Ik ben geen jager, zal het nooit zijn en wil dat ook absoluut niet worden.” Vanwege het feit dat Rick in het programma wél moest ‘jagen’, kwam hij naar eigen zeggen weleens onhandig uit de hoek en twijfelde hij erover om het programma te verlaten.

Gelukkig wisten de mannen Rick op zijn gemak te stellen en hem ervan te overtuigen dat hij in het programma moest blijven. “Daarom heb ik ook zoveel liefde voor deze mannen.” Lief!