Yaël Isabelle kennen we allemaal van haar deelname aan de Bachelor waar zij het hart van YouTuber Thomas van der Vlugt probeerde te veroveren. Heeft Yaël nu het hart veroverd van een andere bekende man?

yael isabelle bachelor cas hooijer love island nieuwe liefde date
Bron: @yael.isabelle

De Bachelor

Yaël deed in 2022 mee aan het programma de Bachelor met in die editie Thomas van der Vlugt, bekend van het YouTube kanaal StukTv. De 30-jarige brunette moest het programma al vroeg verlaten toen zij geen roos kreeg tijdens de rozenceremonie. Achteraf reageert ze op haar deelname en laat ze weten dat Thomas toch niet de ware voor haar was geweest.

Love Island Cas

Cas Hooijer kennen we van zijn deelname aan Love Island. Hij was al te zien in seizoen 1, maar keerde afgelopen seizoen terug. In het afgelopen seizoen van het Videoland-programma was te zien dat er tijdens Casa Amor allemaal oud deelnemers waren, en dus ook Cas.

Jotti koos hem boven Mehti en uiteindelijk heeft het koppel het programma zelfs gewonnen. Afgelopen november ging het koppel uit elkaar, Jotti liet toen aan haar volgers weten dat Cas haar had bedrogen met een andere vrouw en dat de relatie daarom was stukgelopen.

Samen gespot

Yaël en Cas zijn afgelopen zaterdag samen gespot. Ze zouden een date hebben gehad bij Palladium, een restaurant in Amsterdam. Hebben de deelnames aan de Videoland-programma’s dan toch nog voor iets goeds gezorgd? Wij zijn benieuwd.

cas hooijer yaël isabelle
Bron: @realityfbi