Het lijkt wel alsof de dames in de Bachelor (seizoen Thomas) allemaal besties zijn want ze gunnen elkaar letterlijk alles. Ze moedigen elkaar aan om op Thomas af te stappen en klappen als iemand weggaat op date. Maar is de sfeer wel echt zo goed in de villa? Bachelor’s Inge doet een onthulling over de sfeer in de villa


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door 2AssistU (@2assistu.nl)

No drama

In de Bachelor België is het wel even andere koek. Daar is onder de vrouwen veel gedoe maar ook met de Bachelor zelf. De Nederlandse variant lijkt hierdoor dus een beetje ‘boring.‘ De dames kunnen gewoon ontzettend goed met elkaar opschieten en gunnen elkaar het beste. De vraag is dan natuurlijk of er nog drama gaat komen. Hier geeft Bachelor’s Inge Dekker in een gesprek met &C antwoord op: “Daar zou ik niet te veel van uitgaan. We hebben allemaal zoveel respect voor elkaar, dat er vrijwel geen drama geweest is.” Nou dat lijkt erg duidelijk.

Misschien een beetje ‘boring’

Inge zegt dat het misschien wel saai is om naar te kijken maar dat het voor de meiden daar heel fijn is dat er een goede sfeer is. “Iedereen had iets van: het is zijn keuze, ik ben wie ik ben, en als het geen match is, is dat ook goed.” Wel laat Inge weten dat er af en toe wel eens kleine discussies zijn geweest maar dat dit ook wel logisch is als je in een huis vol vrouwen zit. Daarnaast zitten ze ten slotte allemaal achter dezelfde man aan, I mean. “Er is natuurlijk altijd gekibbel. We zijn tenslotte wel vrouwen.”

Thomas en Inge

Ik denk dat we allemaal wel hebben gezien dat er een goede klik is tussen Thomas en Inge. Inge mag natuurlijk nog niks verklappen over de uitkomst maar zegt wel dat het ‘de goede kant op gaat.’ “We lachen veel samen en gaan ook de diepte in. Bij mij duurt het sowieso altijd wat langer voordat ik hoteldebotel van iemand ben, maar het gaat de goede kant op.”

Lees ook: Julia Sinning deelt haat berichten die ze kreeg na deelname Bachelor