De Bachelors Margaux wist het hart van Fabrizio niet te veroveren, maar wist met haar donkerbruine coupe, lange wimpers en schattige smile wel een goede indruk bij hem achter te laten. Toch besloot Margaux iets aan haar uiterlijk te veranderen. Margaux gaat namelijk sinds kort als een blondine door het leven.

Verschillende haarkleuren

Tijdens haar deelname aan De Bachelor België zagen we Margaux met een donkerbruine coupe, maar vlak na de opnames verfde ze haar lokken in een prachtige koperen kleur. Niet voor lang, want dit kleurtje wilde Margaux al gauw weer vaarwel zeggen. “Vandaag zeg ik gedag aan mijn rossige lokken. Zijn jullie ook benieuwd naar het resultaat?”, deelde ze bij een foto van haar koperkleurige coupe.

Blondes have more fun

Blondes have more fun“, klinkt het vervolgens op het Insta-account van Margaux. De beauty laat weten dat ze haar lokken lichtblond heeft geverfd en deelt het resultaat op Instagram. Ondanks dat we twee keer moesten kijken (want Margaux, is that you?) zijn we enorm fan van deze nieuwe coupe. Net als haar volgers, zo lezen we in de reacties. “Knappie!”, “Mooierdje” en “Leuke foto”, klinkt het in de comments.

Bron: @margaux.verbestel

Margaux en Fabrizio

Margaux ging er tijdens haar deelname aan De Bachelor België niet met de ‘winst’ vandoor, maar wist uiteindelijk wel het hart van Fabrizio te veroveren. Nadat hij een punt achter zijn romance met Madieke zette, besloot hij zijn liefde voor Margaux nog een kans te geven. De twee waren een tijdje samen, maar uiteindelijk strandde ook deze relatie.

Margaux en Fabrizio is no more en de blondine lijkt hartstikke single. Al komt daar met deze verandering in haar haarkleur misschien wel snel verandering in, want het staat Margaux onwijs goed.

Lees ook: Sanne blikt terug op verschrikkelijke tijd tijdens opnames van De Bachelor