Het was een behoorlijke shock toen Merel en Thomas van der Vlugt een punt achter hun relatie zetten. Volgens Merel was Thomas allesbehalve eerlijk geweest tijdens de relatie, maar hier deelde de bachelor himself andere berichten over. Maureen heeft de relatie (en relatiebreuk) vanaf de zijlijn meegekeken en geeft haar ongezouten mening over de situatie.

De Bachelor
Bron: @maureenveenstra

Ongezouten mening

Het was niet Maureen, maar Merel die het hart van Thomas in De Bachelor wist te veroveren. Maureen herself had na de opnames al snel vrede met de situatie, maar zag vanaf de zijlijn dat de relatie tussen Merel en Thomas niet werkte. In gesprek met De Telegraaf legt Maureen uit wat zij van de breuk tussen de twee vindt.

“Het verbaasde me niet”, stelde ze in gesprek met de krant. “Omdat ik het idee heb dat hij er toch nog niet helemaal klaar voor was.”

Niet klaar voor de liefde

Het is volgens Maureen overduidelijk dat Thomas eigenlijk helemaal nog niet klaar was voor de liefde. “Ik geloof wel dat hij het wilde, maar ik denk dat hij toch nog niet op dat punt in zijn leven zat.” Volgens Maureen was Thomas nog enorm veel met zichzelf bezig, iets waarom hij eigenlijk nog geen liefde toe kon laten.

Of de twee sinds de breuk met Merel nog contact hebben gehad? Daar is Maureen heel duidelijk over. “Ik heb geen contact meer gehad met Thomas, dat hoeft van mij ook niet.” Duidelijk.

Lees ook: De Bachelors Margaux onherkenbaar met donkerbruine coupe