Merel Beks is volledig uit haar comfort zone gegaan en heeft een bikinifoto op Instagram gedeeld. Bij dit prachtige kiekje laat Merel weten dat ze dit normaal gesproken niet doet, maar het tijd vindt om haar lichaam te omarmen. En dat snappen wij maar al te goed.

Merel Beks
Bron: @merelbeks

Trots op je eigen lichaam

Tegen haar eigen verwachtingen in, heeft Merel via Instagram een foto van zichzelf in bikini gedeeld. Via haar Instagram Stories legt ze uit waarom ze de foto’s nu toch wel geplaatst heeft. “Ik zei altijd: dat is niets voor mij”, begint ze haar verhaal. “Maar na een mooi gesprek dacht ik: hoezo ook eigenlijk niet? Het is je lichaam en daar werk je hard voor en het is iets waar je trots op moet zijn.”

Niet bewerkt

Naar eigen zeggen vond Merel het lastig om de foto’s op haar Instagram te plaatsen. “Het blijft toch iets geks. Ik heb deze foto’s met een paar vriendinnen gecheckt”, vertelt ze. “Is het niet gek dat ik een deukje in mijn arm heb? Moet ik dat dan misschien toch bewerken? Je wordt er zo zelfbewust van”, aldus Merel.  Uiteindelijk heeft ze besloten om de foto’s niet te bewerken, maar er alleen een zwart-wit filter overheen te plaatsen.

“Ik vind het stiekem mega spannend, maar dit is mijn lichaam en f*ck it!”, laat de brunette weten. “Be proud of your body, in what shape it is. Ik hoop dat iedereen dat mag beseffen, want je lichaam is er voor jou.” Merel, je bent prachtig!