Je kunt het zo gek niet bedenken of Japan heeft het. In Yunessun Spa Resort in Japan kun je baden in de rode wijn. En naast dit ‘bijzondere’ bad kun je ook kiezen voor een duik in koffie, groene thee of zelfs chocola! En het blijkt allemaal op een bepaalde manier goed te zijn voor je huid.

rode-wijn-bad-japan-femfem

Zwemmen of dronken worden?

Deze spa die deel uitmaakt van een amusementspark in Japan is niet zomaar een wijnkuuroord. Terwijl je baantjes trekt door het bad van rode wijn, krijg je tijdens je behandeling een heerlijk glaasje wijn, dezelfde wijn als waar je in het badderen bent. De gasten krijgen dezelfde behandeling als die Cleopatra voorheen onderging. De behandeling is slechts 12 dagen per jaar beschikbaar, maar gelukkig heeft de spa nog vele andere bijzondere behandelingen.

Chocola, groene thee of koffie?

Zwemmen in rode wijn is natuurlijk fantastisch, maar van een bad van rode wijn naar een bad van koffie duiken is nog beter. Of raarder. We zijn er nog niet helemaal over uit wat we ervan vinden, maar al deze goedjes blijken dus op hun eigen manier erg goed te zijn voor je huid. Zo zou groene thee je huid en je immuunsysteem een oppepper geven en zou koffie ervoor zorgen dat cellulitis wordt verminderd . Altijd al eens in een bad van chocola willen zwemmen? Op Valentijnsdag is dit ook mogelijk in de spa. Bovendien is een nieuw soort bad dat iedere drie maanden verandert, waardoor je naast de koffie, groene thee of rode wijn in nog een heerlijk goedje kunt badderen.

Wil je het toch liever houden bij het drinken van wijn? Ga dan naar deze wijnfontein in Italië!