Nu het eindelijk zomer is zouden we het liefst de hele dag in ons badpak rondlopen. Gelukkig voor ons zijn er heel veel mooie badpakken die je goed kunt combineren met je alledaagse outfit. Handig als je na je werk meteen door wilt naar het strand of als je na het strand nog even een drankje wil doen. Wij hebben de leukste badpakken op een rij gezet die je prima aankunt naar elke gelegenheid.

Off the shoulder

Off the shoulder badpakken zijn een ding. Bovendien kunnen ze prima als normale top doorgaan. Combineer met een midi rok en je hebt een prachtige zomerse look te pakken.

Off-shouder-look-FEMFEM

Foto via pinterest
badpak-off-shoulder-oranje-femfem
badpak-off-shoulder-ruit-FEMFEM
Badpak-Off-Shoulder-streep-FEMFEM

Fluweel

Met een fluwelen badpak creëer je de perfecte 90’s look. In combinatie met een spijkerbroek met een hoge taille en een mooie choker ketting zit je helemaal in de goede richting.

Velvet-look-FEMFEM

Foto via pinterest
Badpak-fluweel-grijs-FEMFEM
Badpak-Fluweel-geel-FEMFEM
Badpak-fluweel-roze-FEMFEM

Hoge neklijn

Een badpak met een hoge neklijn kun je goed combineren met een linnen rokje. Een heerlijke outfit voor een warme dag op kantoor en zo kun je direct na sluitingstijd richting het strand.

hoge-neklijn-look-FEMFEM

Foto via pinterest
badpak-hoge-neck-zwart-FEMFEM
Badpak-hoog-gesloten-streep-FEMFEM
Badpak-hoog-gesloten-bloem-FEMFEM

Spaghettibandjes

Het badpak met spaghettibandjes geeft je een simpele maar sexy look: perfect voor cocktails na het strand. Combineer hem met een wijde luchtige broek en muiltjes. Ready to go!

dunne-bandjes-broek-look-FEMFEM

Foto via pinterest
badpak-vhals-zwart-FEMFEM
Badpak-spaghetti-roze-FEMFEM
Badpak-strepen-bandjes-FEMFEM