Als Bella Hadid een non-trendy item draagt, is dat binnen enkele secondes o-ve-ral uitverkocht. En dat blijkt. Het topmodel heeft namelijk praktisch eigenhandig een Y2K-accessoiretrend teruggebracht: de cord necklace. Simpelweg een touwtje met daaraan een funky hanger voor een cool stijldetail in je look.

Bella Hadid chocker cord necklace
Bron: Bella Hadid

Bella Hadid Y2k-queen

We weten allemaal dat Bella Hadid één van de meest ultieme trendsetters is van het moment. Op het moment dat ze met een nieuw fashion item gespot wordt moet je er snel bij zijn. Want ze zijn dan echt binnen no-time uitverkocht.

Zo liep ze afgelopen herfst op de mini UGGs en die hebben vervolgens helemaal een comeback gemaakt. En ook accessoires zoals deze betaalbare zonnebril en dit old school tasje, zien we nu overal terugkomen dankzij Bella. Welke trend halen we nu uit de oude doos? De cord necklace!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

De cord necklace

De cord necklace is simpelweg een touwtje met daaraan een funky hanger. Je kunt deze vrijwel overal online vinden én straks al helemaal. Bella Hadid heeft deze ketting helemaal terug gebracht en daar zijn we dolblij mee. Nadat de choker een comeback begon te maken, zat het eraan te komen dat deze specifieke cord-ketting volgde. Alle Y2k-lovers gaan deze ook binnenkort (of nu al) massaal dragen.

En er zijn zoveel verschillende manieren om deze ketting te dragen. En er zijn zoveel verschillende manieren om deze ketting te dragen. Gewoon casual met een T-shirt en baggy jeans, of chique met een off-shoulder top. Enne, wij laten je er een aantal uiteraard zien. Zo weet jij hoe jij deze ketting het beste bij jouw Y2k-stijl kan toepassen!