Een nieuw seizoen, dus ook nieuwe trends. Dit voorjaar gaan we de old school bandana weer om de nek van flink wat modeliefhebbers spotten. Dit simpele item zorgt er namelijk voor dat je outfit net wat meer spice heeft.

bandana trend

Basic but better

Een zwarte blazer, witte top en een jeans: het is misschien wel ons lievelingsoutfit. Regelmatig fleuren we zo’n lookje op met wat gouden of zilveren accessoires, maar anno 2023 kan dit ook met een ander item. Nemen we een kijkje op Pinterest dan spotten we namelijk heel wat modeliefhebbers met een bandana om de nek. En we moeten toegeven: dit is een heel lekker lookje.

Hoe combineer je de bandana?

Als het gaat over het combineren van een bandana, dan zijn er eigenlijk maar weinig regels. Zo draag je ‘m al op een basic grijze sweater, een felgekleurde trui of een simpele witte top. Heb je er even geen beeld bij? Onderstaande foto’s zorgen waarschijnlijk voor genoeg inspiratie.

Nog meer functies

Dacht je dat je een bandana alleen om je nek kon dragen? Think again, dit item is op meerdere manieren te combineren. Zo kan je ‘m bijvoorbeeld op je hoofd dragen om je lokken te beschermen tegen de zon. Vind je dit te heftig? Knoop ‘m dan om je tas om tóch die bandana-look te krijgen.