Frans huiskamergevoel bij Le Garage

De Eiffeltoren, prachtige mode en de gezelligste barretjes: wij houden van Parijs. Die voorliefde voor de Franse hoofdstad delen we zichtbaar met Bar Bistro Le Garage. Parijs en diens bar bistro’s vormde namelijk de voornaamste inspiratiebron voor het concept dat wordt nagestreefd. Dit concept bestaat uit goede wijnen, gecombineerd met heerlijke gerechten, voor een eerlijke prijs. Van die glazen en borden geniet je in een huiselijke sfeer. Dit “huiskamergevoel” is echter door een flinke verbouwing tot een nieuw hoogtepunt gebracht.

Le Garage

Vertrouwd én vernieuwd

Door de jaren heen hebben er genoeg grootheden gegeten en geproost in Le Garage. Denk aan Amerikaanse sterren als Joan Collins en Mick Jagger, maar ook schrijvers Harry Mulisch en Cees Nooteboom. Deze brede variatie aan tafelgasten is terug te zien in de kunst die aan de muur prijkt: daar hangen grote werken van Picasso en Andy Warhol naast originele werken van vaste gasten Erwin Olaf en Herman Brood. Veel van deze sterren namen plaats op de beroemde rode bankjes. Deze zijn in het nieuwe interieur gebleven. Veranderingen werden onder andere doorgevoerd door de toiletten te vernieuwen en een nieuwe bar met hogere zitjes aan te schaffen. Het geheel is hiermee een combinatie tussen vertrouwde charme én sterke vernieuwing.

Le Garage

Heerlijke gerechten bij Le Garage

Maar wat trok deze beroemdheden nu zo aan, los van de inrichting? Dat heeft alles te maken met de menukaart. Ben jij een vleesliefhebber, dan staan er een heerlijke steak tartare of biefstuk op de kaart. Ook is er gedacht aan viseters (bijvoorbeeld met een tonijnpizza) en vegetariërs. Los van de vele rode en witte wijnen, wordt er door Le Garage extra aandacht besteed aan hun champagne. Dit doen ze door een samenwerking met ‘Champagnehuis Ruinart’ aan te gaan.

Reserveren

Op zoek naar een locatie voor je kerstdiner, nieuwjaarsetentje of verjaardag? Om te lunchen kun je maandag tot en met vrijdag terecht tussen 12:00 en 15:00. Dineren kan maandag tot en met zondag tussen 18:00 en 23:00.