Ben je opzoek naar een gezellige bar in Tilburg waar je lekker kunt eten? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij The Nacho Bar hebben ze hét perfecte concept uitgevonden. In deze bar bieden ze shared dining aan met onze twee favorieten: nacho’s én cocktails. Als we je daar niet voor wakker mogen maken, weten wij het ook niet meer.

De beste nacho’s van Nederland

Het bestellen van Nacho’s is altijd een risico, want lang niet alle restaurant en bars weten hoe je een goede portie nacho’s moet voorschotelen. In The Nacho Bar hoef je je daar gelukkig geen zorgen over te maken. De naam zegt het al, maar deze bar weet precies hoe ze hun nacho’s moeten bereiden. En het leuke aan dit concept: het is altijd shared dining én je hebt heel veel verschillende soorten nacho’s. Je kunt gaan voor de klassieker met guacamole en kaas, maar je kunt ook een exotische uitstapje maken naar een versie met kebab of chili beef. Om je vingers bij af te likken. Hmm!

Cheers!

Uiteraard is een portie nacho’s niet compleet zonder een lekkere cocktail. Ook daar is aan gedacht. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat je tekort zal komen. In deze bar is overal aan gedacht en is de cocktailkaart met veel precisie samengesteld. Wees niet bang dat je een cocktail uit een flesje geserveerd zal krijgen. Deze fancy cocktails worden door de echte experts gemaakt en dat is gegarandeerd genieten.

The Nacho Bar in Tilburg

Woon je in de buurt van Tilburg? Dan ben je een echte geluksvogel, want dan is het voor jou om de hoek. Als je toch wat noordelijker woont, zal je er een stukje voor moeten reizen, maar dat is het dubbel en dwars waard. Onze tip: maak er een weekendje weg van, want met die Brabantse gezelligheid erbij is dat zeker geen straf. Je vindt The Nacho Bar aan de Heuvel 33.