Scrollen door Funda: doen we allemaal. We zien wel vaker gekke, aparte maar ook ongewone huizen voorbij komen, maar dit… dit overtreft alles.

Barbie Droomhuis Funda Bol.com
Bron: Funda

Barbie Droomhuis op Funda

Mogen we je voorstellen aan het huis van het jaar: Barbie Droomhuis 60. Deze nieuwbouwwoning heeft een karakteristieke look en komt met alles er op en er aan. Het is een speelse woning met lift, zwembad én glijbaan. En dat voor maar €219 kosten koper. Waar vind je tegenwoordig nog zo’n huis onder de één miljoen? Nergens!

Deze villa van 3.81 m2 heeft drie woonlagen en is prachtig ingedeeld. Het heeft drie kamers, waaronder één slaapkamer en één badkamer. Je kan gerust voor de deur parkeren en je krijgt er een barbecue en discobal bij. Dakterras? Daar is het huis ook van voorzien. En dit voor zo’n fijn prijsje. Waar wacht je nog op?

Barbie Droomhuis Funda Bol.com
Bron: Bol.com

Bol.com

Je zal zelf ook wel snappen dat dit een advertorial is en dat Funda niet één of een ander Marktplaats is geworden. Super leuk bedacht natuurlijk, maar ben je nou gevallen voor deze marketing strategie, dan kun je het het Barbie Droomhuis gerust op Bol.com kopen.

Ook op Instagram heeft de online winkel een hilarische advertentie gemaakt. Check ‘m hier.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bol.com (@bol_com)

Barbie Droomhuis 60 kopen

Mocht je nou geïnteresseerd zijn geworden in het Barbie Droomhuis, het heeft momenteel een gigantisch hoge korting op Bol.com. In plaats van €219, is ‘ie nu €170 kosten koper!