Voor wie houdt van sporten en zich daarbij goed wil kleden moet dan zeker de nieuwe collectie van Puma eens gaan aanschouwen! Want ja, deze is gemaakt met een vleugje roze van onze favoriete kinderheldin: Barbie. Begint dan jeugdsentiment al op te borrelen? Bij ons wel!

unnamed (1)

Puma x Barbie

Sport, mode en popcultuur komen samen met de nieuwe Puma x Barbie collectie. Tijdens de viering van het 50-jarig jubileum van Suede, heeft Puma een speciale schoenen-, kleding- en accessoire collectie gecreƫerd. Compleet met een Barbie tintje en op de jaren 90 gebaseerde kledingstyle die vanaf vandaag verkrijgbaar is. De collectie bevat een exclusief sneaker-pak met de Puma x Barbie-pop.

Barbie-fans over de hele wereld zullen door het dolle zijn van deze collectie. De Suede x Barbie in raspberry pink and white voegt een vleugje glamour toe aan het iconische silhouet en wordt geleverd in een speciaal ontworpen doos met Barbie die de sportieve mode-look rockt.

In de Benelux is de collectie verkrijgbaar bij Avenue en Panthers. Wereldwijd zal het ook online komen op Puma.com en bij geselecteerde winkels op 6 december.

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (5) unnamed (6) unnamed (8) unnamed unnamed (4)

Lees ook: hipste modetrend van het najaar 2018