Oh Oh Den Haag, we zijn dol op je. Of ja, Agga, zoals de locals zeggen. Een stad bomvol aan leuke barretjes en restaurants en dus een ideale plek voor een uitje. Heb jij een date in het Haagsche op de planning staan? Hier een aantal tips waar je heen kan gaan:

daten den haag FEM FEM

Het dak van Bleyenberg

Bij het dak van Bleyenberg heb je prachtig mooi uitzicht over de Grote Markt. Boven kun je romantisch tussen de palmbomen een hapje en een drankje doen en beneden kun je met z’n tweetjes chique dineren. Ideaal dus als we weer net zo’n mooi weer hebben als afgelopen week.

  • Grote Markt 10

Bink Rooftop

Een ander tentje waar je gegarandeerd van het uitzicht kan gaan genieten is bij Bink Rooftop. Het heeft niet alleen een panoramisch uitzicht op de skyline van Den Haag, ook qua styling is het een bezoekje waard.

  • M-gebouw, 5, Binckhorstlaan 36

Eef

Op de hoek van de Weimarstraat in Den Haag zit een gezellig koffiecafeetje genaamd: Eef. Naast koffie kun je hier ook ontspannen lunchen of borrelen. Heb je een drukke activiteit achter de rug? Bij Eef kun je lekker bijkomen en genieten van een bakkie pleur.

  • Van Bylandtstraat 92

Café Franklin

Op zoek naar een café waar je van alles kan eten? Ga langs bij Café FranklinVan flammkuchen tot aan kip, dit is een ideale plek voor waar je gewoon relaxed kan borrelen en dineren zonder poespas.

  • Valkenbosplein 24

Restaurant Hendriks

Deze urban restaurant mag zeker niet aan het rijtje ontbreken. Ondanks dat ze nog maar een jaartje bestaan, kun je al de meest lekkerste gerechten eten. Dus geen inspiratie voor het dinér? Hendriks is zeker een aanrader.

  • Prins Hendrikstraat 55A

Ben jij dit weekend in Den Bosch te vinden? Ook daar hebben de leukste plekken verzameld.