Een probleem die iedere dag terugkomt en iedere dag wel erger lijkt te worden. WAT MOETEN WE AAN?! Vooral met deze weersveranderingen vinden we het soms lastig om er nog steeds stijlvol uit te zien. Wist je dat je gemakkelijk stijlvol voor de dag kan komen, gewoon kan met een paar simpele items? Het is maar net hoe je ze combineert met andere kledingstukken en accessoires. Wij hebben daarom speciaal voor iedere vrouw die iedere ochtend weer kleding struggels heeft 3 verschillende looks met dezelfde basic items gecreëerd.

Investeren in kwaliteit

Als eerste willen we je een gouden regel meegeven: “Kwaliteit boven kwantiteit”. Investeren in goede basic items is een must, deze heb je voor jaren en mogen daarom best wat prijziger zijn. Je draagt deze items vaker en langer dan de zogenoemde ’trend-kledingstukken’. Daarbij kun je ze ook met alles combineren en hoe dat kan laten wij jou vandaag zien. We hebben gekozen voor een wit basic t-shirt en een cropped spijkerbroek, twee items die vrijwel iedere vrouw in haar (overvolle) kast heeft hangen. Items die op zichzelf misschien niet dé perfecte outfit van de dag zijn, maar gecombineerd wel. Deze basic items kunnen ook bij iedere gelegenheid, het is maar net hoe je het combineert. Met deze drie verschillende looks, voor drie verschillende gelegenheden zit jij er met deze twee basic items nooit meer naast. Heb jij deze basic’s toch niet in je kast hangen en vind je het lastig waar je deze kunt halen? Wij hebben van beide één mooi item uitgezocht.

Schermafbeelding 2017-10-31 om 14.31.08
Schermafbeelding 2017-10-31 om 14.33.17

Als een echte citygirl

Een dagje de stad in om een nieuwe outfit te scoren? Dat moet natuurlijk wel in stijl gebeuren, want jij moet wel fatsoenlijk voor de dag komen! Als een echte citygirl moet je er goed uit zien en daarbij moet je outfit comfortabel zijn. Hier komen de cropped spijkerbroek en het basic t-shirt dus goed van pas, je voelt je lekker in deze items en op manier van vandaag steel jij de show in de stad. Combineer deze twee items met een stoer laarsje, een item waar je zeker ook niet zonder kunt dit najaar en een te gekke jas die opvalt. Je kunt er ook nog voor kiezen om je outfit compleet te maken met een barrett en een toffe tas.

basic items 3 looks femfem

Foto: society19

Voor een dagje waarop niks moet

Geen verplichten vandaag, maar toch wel goed voor de dag komen voor het geval je de deur uit moet? Kies ook dan voor deze twee basic items en rock jouw dagje Netflix & Chilll. Ook hier is het belangrijk dat jij je fijn en comfortabel voelt in deze outfit, want niks, maar dan ook echt niks mag jouw relax dagje in de weg zitten. Kies daarom voor de twee basic’s in combinatie met een heerlijk warm oversized vest en jouw mooiste loafers, die gemakkelijk zijn om aan te treken als je plotseling weg moet op jouw relax dag. Stijl deze look af met minimalistische sieraden en een opvallende tas, zodat jouw outfit alsnog opvalt.

hoe combineer je twee basic's FEMFEM

Foto: cutypaste

Een outfit voor een echte powervrouw

Een cropped spijkerbroek en een basic t-shirt kunnen voor iedere gelegenheid en dus ook wanneer je netjes gekleed moet. Dit kan zijn dat je netjes naar je werk wilt, naar een afspraak of een event. We hoeven niet altijd in een jurkje of het vrouwenpak, je kunt ook kiezen voor deze look. Kies voor een nette hak en houd de outfit verder rustig, dit zorgt er al sneller voor dat je zakelijker overkomt op een ander. Tot slot kom je altijd netjes voor de dag met een mooi colbertje.

netjes met basic item femfem

Foto: bloglovin

Lees ook:

Vandaag gaan we voor lekker veel roze