Tegenwoordig zijn er zoveel beauty-looks die voorbijkomen. Je wil ze natuurlijk allemaal proberen, maar het zijn er té veel. En dan is de vraag ook nog eens, of ze je wel goed staan. Luckily hebben wij de make-up look gevonden die het beste bij jouw sterrenbeeld past. Geweldig toch?

Bron: Pinterest

Matchende make-up look voor jouw sterrenbeeld

Ram (21 maart|21april)

Bij de karakter en eigenschappen van een Ram past de glass-look het best. Jij bent iemand die niet van stilzitten houdt. Dit is ook de reden waarom deze look bij jou past. Je hoeft niet veel te doen voor deze look, maar toch lijkt het alsof je heel wat hebt gedaan. Zo zie je er geweldig uit terwijl je weer op pad gaat voor iets nieuws. Als een Ram ben je heel nieuwsgierig, hou je zeker niet in om andere looks uit te proberen.

Stier (21 april|20 mei)

Een ding wat echt op nummer één staat voor een Stier is: uiterlijk. Je hebt helemaal gelijk. Hoe je eruitziet kan heel veel bepalen over hoe je dag gaat zijn en wat voor oppurtunities je kan krijgen. Voor jou past de glam-look perfect, met voor je lippen een lipstain of liquid lipstick. Match je make-up met de outfit die je vandaag aan hebt, en je zult zien hoe niemand zijn ogen meer van je af kan houden. You will steal the show. 

Tweelingen (21 mei|21 juni)

Jij bent de life of every party, zonder jou is er geen feest. Het is voor jou niet eens nodig om heel veel make-up op te doen. Voor jou is een simpele eyeliner-look precies goed. Maak het zo leuk als je wil, gebruik verschillende kleurtjes, of maak figuurtjes. Het moet een opvallende eyeliner-look zijn. Laat het eerste waar mensen naar kijken je ogen en je gezicht zijn. Als je in een glam stemming bent kan je ook een paar steentjes plakken.

Kreeft (20 juli|10 aug)

Het enige wat jij echt nodig hebt in je books of looks is een liquid blush look. De mysterieuze Kreeft moet natuurlijk wel mysterieus blijven– en dat kan met deze look. Je straalt je innocentness uit. Met deze look hoef je niet veel te doen, hou het zo neutraal mogelijk. Breng je basis make-up aan, je hoeft niet per se foundation aan te brengen. Bronzer, concealer, liquid blush en dan alles mattereren met poeder. Dit is meer dan genoeg voor jou.

Leeuw (23 juli|22 aug)

Voor een Leeuw is het tijd om te shinen met je lippen. Het liefst shine jij elke dag, dit past dus perfect bij jou. Kies de meest felgekleurde lippenstift die jij maar kan vinden. Word het felroze of rood, je kan ook echt gek doen en een kleur kiezen die niemand zomaar kiest. Alle kleuren zullen je prachtig staan en iedereen zal je vol bewondering aankijken.

Maagd (23 aug|22 sep)

De Maag is een echte hygiene-freak, alles moet voor jou clean zijn, dat geldt ook voor je make-up look. Bij jou past natuurlijk de clean look. Hoe je de deze look creëert? Hou alles zacht en rustig, met niet te veel kleur. Highlighter is the key voor deze look. Begin met je basis make-up en breng als oogschaduw een beetje van highlighter aan. Breng je highlighter vervolgens ook op de gebruikelijke plekken aan: zoals het hoekje van je wenkbrauw, neus, jukbeenderen, cupids bow en kin.

Weegschaal (23 sep|22 okt)

Jij bent op de hoogte van alle trends, er is geen een die jij nog niet kent. Er is maar één die speciaal voor de weegschaal is gemaakt, en dat is de Y2K make-up look. Laat je lekker gaan en probeer alle make-up trends uit van 1990 tot aan 2000. Probeer de thin brows uit of kies voor een donkere lipliner. Leef je uit en geniet van de back to the future make-up editie.

Schorpioen (23 okt|21 nov)

Schorpioenen staan erom bekend iedereen voor zich te winnen met maar één blik. Deze blik gaan we nog sterker maken met de welbekende siren eyes. Deze trend gaat al een tijdje viral op TikTok en wordt door iedereen uitgeprobeerd. Maar in werkelijkheid is deze trend speciaal voor de Schorpioen. Creëer deze look en win nog veel meer mensen voor jezelf, Scorpio.

Boogschutter (22 nov|21 dec)

Jij bent als Boogschutter totaal niet bang om op te vallen. Juist daarom hebben wij een speciale look voor, eentje waar niet iedereen mee durft te lopen. De glitter look. Wij snappen het als jij niet elke dag met glitter oogschaduw naar je werk wil gaan. But honey, deze look is voor jou gemaakt. Of je nou zilver of roze kiest, het is allemaal mooi. Als je het te spannend vindt, bewaar deze look dan voor een ander gelegenheid. Plan een cocktail avond in met je vriendinnen en leef je uit met the glitters.

Steenbok (22 nov|21 dec)

Jij houdt niet zo van teveel dingen op je gezicht. Het liefst hou je alles gewoon neutraal. Voor jou hebben we daarom een look waarbij je look zacht en een beetje neutraal blijft, maar met toch wat kleur. We hebben het over de monochrome make-up look. Kies je favorite color en kleur je ogen en lippen in deze kleur. Je kan zelf een zacht kleurtje kiezen of juist een opvallende, maak het zo gek als je wilt.

Waterman (21 jan|18 feb)

Waterman willen altijd dichtbij zichzelf blijven en dat kan, want alles staat hen goed. De indie sleaze look past hierom perfect bij jou. Breng een snelle eyeliner aan en combineer dit met een blush en highlighter.

Vissen (19 feb|20 maart)

Het liefst droom je de hele dag over hoe de wereld zou zijn zonder alle drama en slechte dingen. Doordat je veel droomt is een dromerige look ook perfect. Leef je uit met je fantasie en creëer iets kleurrijks. Plak diamantjes op je ogen of op je gezicht mag ook. Gebruik gekleurde eyeliners en oogschaduw, leef je uit.

Bron: Pinterest