Victoria Beckham, wie kent haar niet? Nadat ze haar muziek had ingeruild voor mode, zet ze ook nu weer een nieuwe stap in haar carrière: haar eigen Victoria Beckham Beauty. En wij mogen jullie al een paar dingetjes verklappen…

victoria beckham beautylijn FEM FEM

Dit is niet de eerste keer dat Victoria Beckham in aanraking komt met beauty. In een eerdere samenwerking met het grote merk Estée Lauder ontwierp Beckham haar eigen beautylijn met al haar favoriete producten. Dat verliep zonder enige twijfel als een mega groot succes.  Nu heeft ze toch zelf besloten om haar eigen beautylijn op te zetten binnen haar gelijknamige merk (en hoe kan het ook anders): Victoria Beckham Beauty.

Het doel van haar nieuwe collectie

Naast de focus op make-up, wilde Beckham ook graag een wellness-element in haar collectie hebben. Haar doel is om vrouwen in welk perspectief dan ook, zich zelfverzekerd laten voelen. “Ik wil vrouwen helpen zich zowel van binnen als van buiten goed te voelen en ze te voorzien van onmisbare items in make-up, huidverzorging, parfum en welzijn die ik ook in mijn eigen dagelijks leven nodig heb”, aldus de 44-jarige ontwerpster. Ook zal Victoria het in deze collectie ook niet in haar eentje aanpakken, want ze gaat samenwerken met Sarah Creal – een vrouw die de afgelopen vijfentwintig jaar gewerkt voor merken als Prada en Bobbi Brown Cosmetics. Zo vertelt Sarah dat Victoria naast mode ook altijd een liefde had voor beauty: “Victoria heeft een aangeboren liefde voor beauty die begon toen ze nog heel jong was. Deze authenticiteit zul je terug zien in de zeer nauwkeurig samengestelde producten.”

Inspiratie

Zo is Victoria door middel van gesprekken met klanten erachter gekomen wat de behoeftes zijn op beauty gebied. “Net zoals dat ik veel tijd in de paskamer doorbreng om er achter te komen wat mijn klanten willen dragen, zal ik vrouwen vragen me te vertellen welke producten ze nodig hebben en wat ze willen dat ik voor hen ontwerp op beauty- en wellness gebied. Het is belangrijk voor mij om te weten wat ze willen“, aldus Victoria.

Benieuwd naar de collectie? Helaas nog eventjes geduld hebben, want de collectie wordt tijdens het Herfst/Winter 2019 seizoen gelanceerd op de webshop van Victoria Beckham.

Wil je al een beetje de sfeer proeven van haar nieuwe collectie?  Check het YouTube kanaal van Victoria Beckham en bekijk de producten van haar voormalige samenwerking met Estée Lauder.

Lees ook meer over de Spice Girls-reünie (helaas wel zonder Vic).