Iedere skincareroutine bestaat uit andere producten, omdat iedere vrouw weer behoefte heeft aan andere producten. Toch zijn er een aantal producten die voor iedereen ideaal zijn om erbij te hebben. Wij zetten deze beautyproducten voor je op een rijtje. Kleine spoiler: deze producten zijn een keertje niet vervelend voor je portemonnee!

beautyproducten
Bron: TikTok @sarahpalmyra

Skincare routine

Iedere vrouw heeft natuurlijk haar eigen skincare routine en favoriete producten. Toch zijn er van die fijne en in alle opzichten perfecte beautyproducten die haast in iedere skincare routine wel te vinden zijn. Dat zijn van die producten die viral gaan op sociale mediakanalen, er prachtig uitzien aan de buitenkant, aangeprezen worden door iedere influencer én superfijn zijn in gebruik. Vrouwen zweren hierbij en willen deze zéker niet missen in hun stash. Maarre, wist je dat er ook beautyproducten zijn die niet zo ‘bijzonder’ zijn, maar wel onmisbaar blijken te zijn.

Onmisbare niet aesthetic beautyproducten

Het grappige aan deze producten is dat ze waarschijnlijk door heel veel vrouwen gebruikt worden, maar nooit het internet halen. Ze zien er simpelweg gewoon niet zo bijzonder uit, zijn niet adembenemend mooi en maken niet zo veel indruk. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze niet fijn zijn in gebruik en dat ook deze producten een plekje verdienen in de skincare routine van iedere vrouw. Heb jij onderstaande niet aesthetic beautyproducten nog niet in je stash zitten voor onder de douche? Dan is het volgens TikTokker Sarahpalmyra tijd om deze aan te schaffen. En we verklappen alvast: de meeste van deze producten zijn een stuk leuker voor je portemonnee.

1. Hoofdhuidbehandeling van The Inkey List

Natuurlijk was jij dagelijks je haar, maar heb je er ook wel eens aan gedacht om je hoofdhuid zo nu en dan onder de loep te nemen? Ook je hoofdhuid moet goed verzorgd worden als je je haar gezond wil houden. Misschien niet zo’n bijzonder klusje, maar wel een hele belangrijke. De hoofdhuidbehandeling van The Inkey List is degene die jij wil hebben. Dit product kost rond de €15,- en je kunt er echt wel even mee doen, want je gebruikt het niet zo vaak.

2. Foaming wash van PanOxyl

Deze foaming wash is eigenlijk bedoeld voor acne, maar werkt ook goed wanneer je soms last hebt van vervelende zweetgeurtjes. Je kunt deze wash dus ook gebruiken voor je voeten en onder je oksels en je zal meteen merken dat die geuren een stuk minder worden. Het is wel ietsje duurder dan de gemiddelde deo, maar het werkt nu eenmaal een stuk beter. Ook bij dit product ben je voor zo’n €16,- klaar!

3. Retinol van CeraVe

Bijna iedere vrouw heeft te maken met striae. Dit is volkomen normaal en hoort bij het menselijk lichaam. Toch worden veel vrouwen er enorm onzeker van. Je zou Retinol van CeraVe kunnen gebruiken om je striae dagelijks mee in te smeren. Het voedt de huid, waardoor het er een beetje van zou kunnen opknappen.

4. Bodylotion van Nivea

Je kunt natuurlijk voor de meest fancy merken gaan als het gaat om bodylotion, maar stiekem is dat helemaal niet nodig. Die van Nivea is namelijk minstens net zo goed en zorgt ervoor dat je huidje compleet straalt en gevoed wordt met wat het nodig heeft. En dat allemaal voor maar een paar euro in plaats van tientallen euro’s.

5. Glycolic Acid Toner van The Ordinary

Met de koude temperaturen in het verschiet, is dit product een onmisbare. Je zal merken dat je huid er een stukje op achteruit gaat en misschien zelfs op sommige plekken wel openbarst. Bijvoorbeeld in de buurt van je hielen en voeten! Dit product van The Ordinary is hier niet per se voor bedoeld, maar werkt wel als een trein. We schreven er al eerder over en blijven bij ons standpunt: dit is een lifesaver! En dat voor €21,-.

 

@sarahpalmyra These products will level up your shower routine ✨ game changers lemme tell ya Products mentioned: @theinkeylist salicylic acid prewash @PanOxyl benzoyl peroxide cleanser @The Ordinary glycolic acid toner @NIVEA body lotion @CeraVe retinol Mens razor #everythingshowerroutine #showerroutine #bodycareroutine #benzoylperoxide #beautyfavorites #skincarehack ♬ original sound – Sarah Palmyra✨

Op zoek naar nog meer juiste beautyproducten? Eerder vertelden we al over onze favoriete vitamine C-serums voor een glowy gezicht en dagcrèmes voor een droge huid. Kortom: er is voor ieder huidprobleem een oplossing.