Het is zo ver: RTL heeft gisteren bekendgemaakt dat de Videoland-docu van André Hazes jr. over drie weken in première gaat. Videoland hoopt natuurlijk flink wat abonnees te scoren met de Hazes-docu en daarvoor wordt de zanger grof betaald…

Bron: Videoland

Documentaire

Twee jaar lang is André Hazes gevolgd door documentairemaker Cheeru Mampaey, in misschien wel de moeilijkste periode uit zijn leven. In de serie kunnen we een reflecterende en kritische André verwachten, kijkend naar de eerste beelden die voor zijn documentaire zijn gefilmd.

In deze tijd speelden zijn verslavingen een grote rol in zijn dagelijks leven en dat van zijn naasten. Door te reflecteren op deze voor hem pijnlijke beelden, wordt duidelijk hoe hij zich destijds eigenlijk voelde en hoe het leven van André er de afgelopen twee jaar echt uit heeft gezien. De vijfdelige docuserie toont volgens Videoland een uitermate kwetsbare en eerlijke André en is vanaf donderdag 20 oktober te zien op Videoland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)

Nieuwe auto

Zo’n documentaire zal heel wat geld opleveren – en dat blijkt. Want André heeft vorige week een peperdure nieuwe auto gekocht. En niet zomaar één, een Porsche Panamera Sport Turismo. Dat zegt je waarschijnlijk helemaal niks, maar het is een bak van 126.578 euro! Geld had-ie al, maar ook genoeg voor zo’n bizarre uitgave?

Bakken met geld

Je zal je vast afvragen hoeveel André zal hebben gekregen voor het maken van deze docu-serie. De volkszanger is onder meer gefilmd tijdens zijn burn-out en struggle met verslavingen, precies waar de mensen benieuwd naar zijn dus. Iets wat Videoland natuurlijk wil.
“Je krijgt dan zo’n verklaring dat ze er andere mensen mee willen helpen enzo en dat het therapeutisch kan zijn”, vertelt Privé-baas Evert Santegoeds in zijn podcast Strikt Privé. “Kijk, er wordt gewoon grof geld mee verdiend, laat dat duidelijk zijn. Het zit niet voor niets niet op RTL 4, maar op Videoland, waar je voor moet betalen om het te zien”, aldus de hoofdredacteur. Maar goed, wat wij willen weten: wat is grof geld? “Dat gaat wel tegen de acht ton”, vertelt Evert. Wait what?!