Wie kent deze tweeling niet, Sharon en Esmee Ipema. Ook wel de terror twins. Sharon en Esmee zijn bekend geworden door de serie Ex on the Beach. Vervolgens deed één van de tweelingzussen mee aan: Echte Meisjes In De Jungle. En daar werd ze goed voor betaald.

echte meisjes in de jungle
Bron: Echte Meisjes in de Jungle

Ex on the Beach

Sharon en Esmee hebben een verleden als Ex on the Beach-deelnemers. Niet bekend met het programma? Wij leggen het je uit: acht single mannen en vrouwen gaan naar een luxueuze villa. Een zogenaamde ‘droomreis’ waarbij ze hopen nieuwe liefde te vinden, maar wat de deelnemers niet weten is dat hun exen ook aanwezig zullen zijn. Eén voor één spoelen de exen aan op het strand, met verschillende doelen, zoals wraak of relatieherstel. De terror tweeling Sharon en Esmee deden mee aan het tweede en het vijfde seizoen van Ex on the Beach. Dit programma was een grote doorbraak voor de terror twins.

Of de tweeling nog een keer mee zou doen aan een programma? In gesprek met Realitea stelt het duo dat ze voor €30.000 weer mee zouden doen aan Ex on the Beach. Een flinke smak geld, als je het ons vraagt.

Echte Meisjes In De Jungle

Esmee heeft haar reality-carrière voortgezet in het programma Echte Meisjes In De Jungle. In deze serie moeten de influencers zien te overleven in de wildernis, maar met name met elkaar. Dat gaat nogal moeilijk, want er zitten veel agressieve tijgers in de serie. Ze krijgen opdrachten, als ze de opdrachten halen en niet worden weg gestemd, kunnen ze geld winnen.

Welk bedrag kreeg Esmee voor haar deelname?

Eén van de tweelingzussen (Esmee) is te zien in de serie. Sharon (de andere tweelingzus) wou niet mee doen aan dit programma want ze vond dat aanbod te laag was, zo stelt ze in het gesprek met Realitea. Esmee kreeg namelijk €10.000 voor een deelname aan Echte Meisjes in de Jungle. 

Achteraf heeft Sharon spijt van haar afwijzing voor het programma. Ze stelt: “Mocht er een seizoen 3 komen, vraag mij dan alsjeblieft!” Ook Esmee ziet een deelname wel weer zitten. “En ik wil ook weer mee doen, alsjeblieft”, roept Esmee.