We kennen Jade Anna inmiddels wel. Ze is een influencer en YouTuber – en dit is nog niet alles want deze 19-jarige blondine is ook nog eens super actief op TikTok en Instagram. Maarre, wat vraagt Jade nou eigenlijk voor één samenwerking op TikTok?

bedrag tiktok Jade Anna
Bron: @jadeanna

Carriere

Jade Anna zullen sommige mensen misschien kennen als Forever Jade. Dit is de naam die haar YouTube-kanaal en Instagram-account vroeger hadden. Ze is in haar jonge jaren al filmpjes gaan maken voor YouTube en ze was een redelijk kleine YouTuber. Tot Gio Latooy ineens in een van haar video’s verscheen. Dit zorgde bij Jade haar kanaal, maar ook bij die van Gio, voor veel views.

Kijkers dachten in eerste instantie dat Jade het nichtje van Gio was. De twee YouTubers kregen steeds een betere band en waren daarom ook steeds vaker samen te zien, kijkers gingen toen denken dat ze misschien wel een relatie zouden hebben.

Gio en Jade

Op 1 april 2020 wist het ex-koppel hier goed op in te spelen, ze deden namelijk voor de grap alsof ze een relatie hadden. Maar niets bleek minder waar, want iets minder dan een jaar later waren Gio en Jade officieel samen. Hier was veel ophef over omdat Jade minderjarig was. Het stel trok zich hier niks van aan.

Toen hun relatie een paar maanden terug aan een eind kwam, stond het ex-koppel nog steeds veel in de spotlights. Jade is nu een grotere influencer en heeft een enorm bereik op haar drie platformen, maar wat zou je nou eigenlijk aan haar moeten betalen voor één Instagram-post?

Bedrag voor één post

Bedrijven worden tegenwoordig groot via TikTok. Als je een small business hebt en je krijgt het voor elkaar dat een influencer op TikTok jouw merk promoot, dan kan je ineens enorm gaan groeien. En dit is precies het doel van het bedrijfje Closetvanval, zij plaatste gisteren een TikTok met een oproep. Ze zijn op zoek naar bekende influencers met maat 34, 36 of 38.

@closetvanval Met wie moeten wij samenwerken? #voorjou #influencergezocht ♬ origineel geluid – Songs.spotify

De volgers van het TikTok account zijn heel erg supportive, ze taggen namelijk allemaal bekende TikTokkers onder de video. Eén volger reageert: “Jade Anna, misschien deze lieverd?”, waarbij ze de influencer tagt. Je zou denken dat Jade een goede TikTokker is om zo’n klein bedrijfje te helpen, maar dit ligt anders. Schijnbaar had het kledingbedrijf Jade al benaderd. Zij reageren namelijk onder die comment. “Deze lieverd zit vol, en vraagt per post 6000 euro.” Dat is dus geen klein bedrag.

bedrag jade anna een instagram post
Bron: @reality_fbi