Nip jij ieder weekend aan een gin-tonic en weet je als geen ander hoe je dit drankje in elkaar moet flansen? Congrats, je bent een heuse expert op het gebied van gin. En daar kun je blijkbaar behoorlijk wat geld mee verdienen. Dit bedrijf zoekt namelijk professionele gin-testers en je kunt nu nog solliciteren.

Professioneel gin-tester

Drink je regelmatig een cocktail met gin, dan weet je als geen ander dat er tig soorten van dit heerlijke drankje bestaan. Het Schotse gin-merk King’s Hill is altijd bezig met het ontwikkelen van de nieuwste gin-smaken en heeft daar wat hulp bij nodig. Het bedrijf is daarom op zoek naar gin-enthousiastelingen met een passie voor deze alcoholische versnapering.

In de vacatureomschrijving van het bedrijf lezen we: “We zijn op zoek naar een gin-enthousiasteling met een passie voor alles wat botanisch is om een zomerse gin-stage aan te gaan.”

Droomvacature

In de vacature lezen we dat je tijdens deze baan de Pentland Hills bezoekt. Dit is een heuvelachtige omgeving ten zuidwesten van Edingburgh, om hier de verschillende gin-smaken te proberen. Schotland is niet per se om de hoek, maar daar heeft het bedrijf ook aan gedacht. Tijdens deze gin-ternship verblijf je namelijk in een sprookjesachtig kasteel dat dichtbij je werkplaats ligt.

Na een harde dag werken (jawel, gin-testen is natuurlijk súperzwaar) is er in het kasteel genoeg ruimte om te ontspannen. En aan het einde van de rit krijg je ook nog eens een lekker salaris op je rekening gestort. Voor je diensten ontvang je namelijk zo’n €580.

Solliciteren voor deze dream job moet echter wel snel. We kunnen ons voorstellen dat veel gin-liefhebbers hier behoorlijk enthousiast van worden. Succes!

Lees ook: Haal de zomer in huis met gin-tonic ijsjes