Iemand verleiden: wie wil dat nu niet? De ene doet dat met woorden, terwijl de ander voor een beetje subtiele lichaamstaal kiest. Nu blijkt dat verleiding niet alleen draait om de kleding die je draagt en de dingen die je zegt, maar vooral om je gezichtsuitdrukkingen en de lichaamstaal die je gebruikt. Enne, hier spelen je ogen dus ook een rol in. Wil je een master worden in verleiden? Dan moet je de bedroom eyes doen. Wij leggen het uit!

bedroom eyes verleiden techniek
Bron: @janicejoostemaa

Bedroom eyes

Als je ooit ook maar een klein beetje onderzoek hebt gedaan naar hoe je iemand daadwerkelijk kunt verleiden, zul je ongetwijfeld een heleboel technieken en manieren zijn tegengekomen. Maar de allerbelangrijkste, die overal voorbijkomt, is het gebruik maken van je ogen. Geen zorgen, je hebt niet helder lichte ogen nodig om iemand te verleiden. De techniek is anders, namelijk je bedroom eyes inzetten. Maar wat zijn bedroom eyes?

Bedroom eyes, oftewel slaapkamerogen, is een blik die als bijzonder aantrekkelijk en verleidelijk worden beschouwd. De ogen zijn vaak half gesloten en bezitten een intense, zachte en dromerige uitdrukking die lijkt te smeken om intimiteit. Het communiceert dus dat je aan spicy situaties denkt met de persoon naar wie je kijkt, zonder zelfs maar aangeraakt te worden. Klinkt heel spannend, niet waar?

Hoe zet je bedroom eyes in?

We kunnen ons voorstellen dat je nú wil weten hoe je die bedroom eyes doet, zodat jij binnen no-time je crush kan verleiden. Maarre, zo makkelijk blijkt het niet te zijn. Je hebt het in je of je hebt het niet. We hebben namelijk de neiging om bedroom eyes te maken wanneer we midden in een intieme situatie zitten, en dan doen we het zonder er zelfs maar over na te denken. We hebben ook de neiging om slaapkamerogen te gebruiken als we naar iemand kijken die we echt willen, iemand naar wie we een bepaalde mate van verlangen hebben. Bedroom eyes gaan dus automatisch, maar kun je zeker versterken met wat oefening voor de spiegel en wat make-up hier en daar.

Houd je ogen wat halfgesloten, geef jezelf in de spiegel een diepe, intense blik en knipper langzaam. Geef jezelf een verleidelijke blik. Enne als goed is, zou je op deze manier bedroom eyes kunnen maken. Oefening baart kunst natuurlijk, verwacht niet dat het dus binnen één keer lukt. Wil je de bedroom eyes versterken aan de hand van make-up? Dan hebben we goed nieuws, want dat kan! Op TikTok hebben we een heleboel tutorials voorbij zien komen, maar deze is tot zover wel onze favoriet.

@millieleer

What should I do next? 🖤 #makeup #smokeyeye #bedroomeyes

♬ Glory Box – Portishead

Andere lichaamstaal signalen

Misschien zijn bedroom eyes wel helemaal niets voor jou: dat is niet erg! Nogmaals, je hebt het wel of je hebt het niet. Enne, misschien doe je ze wel automatisch zonder dat je het doorhebt. Maar wil je wel hetzelfde idee afgeven, maar op een andere manier? De onderstaande lichaamstaal signalen geven dezelfde vibe af van de bedroom eyes. Succes met flirten!

  1. Op je lip bijten
  2. Je lippen likken
  3. Naar een ander zijn lippen kijken
  4. Kijk naar deze persoon en kijk vervolgens weg wanneer hij/zij het doorheeft en geef een glimlach achteraf
  5. Spelen met je haar