Alle trends die we het liefst verdringen, komen helemaal terug. Zo ook beenwarmers, wat je hoogstwaarschijnlijk al jaren niet voorbij hebt zien komen. Maar als we TikTok mogen geloven, zijn ze weer helemaal hip. Maar goed, hoe style je die dingen? Wij gaan je een handje helpen.

Bron: Pinterest

Mini skirt

Op TikTok zijn we al verschillende inspiratie outfits tegengekomen, waarbij mini skirts samen met beenwarmers in het middelpunt stonden. En we moeten wel eerlijk zijn: het ziet er super schattig uit.

Bron: Pinterest

Denim on denim

Misschien een beetje koud voor de herfst — want het is nou niet bepaald warm op dit moment — maar het is wel een super gave outfit. En ja, Bella Hadid had het al voorspeld. Voor deze beenwarmers hoef je geen cent te betalen, ze zijn namelijk super makkelijk zelf te maken. Bekijk de DIY onder de inspofoto.

Bron: Pinterest
@cherienesss

Should I do a video styling them? Inspo from @samimirovintage #diydenim #grungegirl #denimhack #nosewing

♬ We are the wirdos – KILLER QUEEN

School vibes

Een tennis rokje, een witte blouse, de stropdas van je vader en je all time favorite oversized blazer. Deze outfit kun je rocken met bijpassende beenwarmers, en moet je eens opletten hoe ge-wel-dig het gaat staan.

Bron: Pinterest

Outfit á la Blair Waldorf

Lieg niet: deze outfit geeft je toch helemaal Paris vibes? Echt een outfit wat Blair Waldorf van Gossip Girl zou hebben gedragen. Een leuke sweater-jurk, de ballerina’s die nu ook weer helemaal in zijn, en dé beenwarmers. Oui oui! 

Bron: Pinterest

Weg met de Nike sokken

Die fit dragen we allemaal. Leggings met hoge witte Nike sokken. Deze herfst kun je ze wel in de ladekast houden want de witte beenwarmers hebben hun taak overgenomen. En het ziet er super schattig uit, look at them!

Bron: Pinterest