Wow! Fred van Leer heeft op zijn Instagram gedeeld hoe hij er vroeger uitzag in. 2016 vergeleken met nu. Hij is dus wel 25 (!) kilo afgevallen. WOW!

Wie is Fred van Leer?

Fred van Leer kun je kennen als de stylist van Nederland. Hij verzorgt vooral de styling voor televisieprogramma’s, bands, tijdschriften en shows. Zo is hij ook te zien op verschillende televisie programma’s als presentator. Je zou hem kunnen kennen van programma’s Holland’s Next Topmodel, Ranking te Stars, Shopping Queens VIPS. Verder zou je hem kunnen kennen als gast bij het programma Chantal Blijft Slapen.

De laatste tijd is hij wel weer heel veel te zien op de tv met het programma Chantals Beauty Camper en zijn eigen show op Videoland Drag Race Holland!

Fred deelt foto van toen hij 25 kilo zwaarder was

Zoals je kan zien in de nieuwe Instagram post van Fred van Leer is zijn lichaam de afgelopen jaren een enorme transformatie ondergaan. Natuurlijk wisten we dat hij regelmatig (lees: vaak) in de sportschool staat, maar dit verschil is enorm. Links zie je een foto van Fred in 2003. Hij heeft daar een kort kapsel, retro rode bril en een wel heel opvallend sjaaltje. Aan de rechterkant zie je een foto van Fred van hoe hij er in 2016 uitzag. Kijk is hoe fit hij daar was! Ook schrijft hij dat er inmiddels wel weer wat gewicht bij zit, maar ach.. We geven tante Corry maar even de schuld.

Reacties

Onder de foto die Fred van Leer heeft geplaatst, zijn wel een hele hoop reacties geplaatst. Zo reageerde Patrick Martens: “Maar die gespierde poten van jou!!!” andere mensen lieten weten dat Fred van Leer er echt uitzag als een lekkerding. Ook reageerde iemand met de opmerking: “Zware bril, als dat ding 25 kilo weegt haha” Wat ook opviel dat meerdere mensen vonden dat Fred op de eerste foto op Lange Frans leek. Toen wij het hadden gelezen zagen wij het ook gelijk. Hilarisch!

Wij vinden dat Fred er fantastisch uitziet en zouden wel eens een voorbeeld aan hem kunnen nemen.

Lees ook: Anna Nooshin gaat voor de bob en zet schaar in lange lokken