De opnames van Temptation Island zijn sinds gisteren in volle gang. Ondanks de makers elk jaar weer extra hun best doen om de koppels geheim te houden, is er toch al een stelletje bekend. Enne, we kennen deze twee wél!

Bekend koppel Temptation Island deelnemers
Bron: Temptation Island

Temptation Island

De grote relatietest: Temptation Island. Het programma waar je erachter komt of je partner trouw blijft, of niet. Meedoen als single is een leuke ervaring: zo krijg je een gratis reisje, maak je vrienden voor het leven én vind je misschien wel een nieuwe liefde.

Maarre, meedoen aan Temptation Island als koppel? Dat is andere koek. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar gelukkig zijn er genoeg koppels die dit avontuur wél aan durven te gaan. Volgens JuiceChannel doen dan ook deze twee toppers mee als koppel, en we kennen hun allemaal!

Geruchten

Herinner jij je nog verleiders Evie van Vliet en Mike Koot (aka kleine Mike)? De twee deden in 2020 mee als verleiders aan Temptation Island. De vonk is na hun deelname overgeslagen en sindsdien zijn ze een stelletje. Super leuk natuurlijk, en dan al helemaal als ze hun relatie gaan testen waar zij elkaar hebben ontmoet. Ja, daar gaat je volgend levensproject, hé Sonny!

Er gingen eerder al geruchten dat EOTB-Dennis Roos en Olivia Talar als koppel mee zouden doen aan Temptation Island. Helaas is dat niet het geval, ondanks dat ze eerder aangaven dat ze dit wel zagen zitten. Zo zegt Juicechannel hierover: “De twee zijn eergisteren niet door onze bronnen gespot bij de rest van de koppels en crew. Dus dat maakt de kans klein dat ze mee gaan doen.” Daarnaast vertelt JuiceChannel dat bronnen verder geen bekende mensen tussen de rest van de deelnemers hebben gezien.

Wij kunnen in ieder geval niet wacht om Evie en kleine Mike weer op tv te zien, en nu saampjes… als een stelletje! Hopelijk is hun relatie sterk genoeg en komen ze het programma sterker en beter uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kleine Mike (@djkleinemike)