Hoe vaak gebeurt het nou? Je schenkt je drinken in een beker in én voor je het weet, stoot je deze om en is je kleedje of zitplekje binnen no-time drijfnat. Lekker is het niet en daarom heeft de mensheid daarvoor iets bedacht: fenomeen beach glass. 

glazen picknick dagje strand niet omstoten prikken

Beach glass

Laten we eerlijk zijn: elke keer wanneer je een picknick, tuinfeestje of simpelweg een dagje aan het strand ligt, krijg je het op één of een andere manier altijd voor elkaar om je drinken om te stoten. Het is allereerst mega ranzig als het op je kleedje valt, omdat je er dan de rest van de dag in moet drijven. Maar ten tweede is het ook rete zonde van het drinken. Ja hallo, alcohol is én blijft duur.

Dus, bij je volgende picknick, tuinfeestje of bezoek aan het strand wil je dit geweldige item bij je hebben: de beach glass. Je prikt ‘m in het zand, het gras of je laat het glas drijven in de zee of zwembad én het blijft rechtopstaan. Hoe geweldig is dat? Klinkt als muziek in de oren, niet waar?

Beach glass

Op deze manier weet je (bijna zeker) dat je er geen rotzooitje van kan maken. Dromen worden waargemaakt, want omstotende wijnglazen zijn na het aanschaffen van deze glazen verleden tijd! De beach glass kun je vullen met elk drankje wat jij maar wil. Van een heerlijke alcoholische versnapering naar gewoon wat fris. Alles kan. Heerlie!

Het was even een kleine zoektocht, maar gelukkig kunnen we heel makkelijk de beach glass aanschaffen. Het is namelijk gewoon bij ons oud en vertrouwd Bol.com te koop. Prijzig is het wel, maar het is zeker een investering. De beach glasses zijn namelijk €10,94. Nogmaals, duur voor maar één glas maar misschien is dit wel de dé beste aankoop die jij ooit zal gaan maken.