Bella Hadid kennen we natuurlijk allemaal door haar succesvolle modellencarrière. Ze is dan ook superknap én in topvorm. Om dit, in combinatie met haar drukke leven, vol te kunnen houden, heeft ze natuurlijk een gezonde levensstijl nodig. Wij zochten uit wat Bella Hadid eet op een dag!

Ontbijt

Wanneer Bella Hadid thuis haar ontbijt eet, kiest ze voor een ontbijt bomvol gezonde vetten en eiwitten. Haar go to maaltijd is dan ook eieren met een worstje. Ontbijt ze buitenhuis en haalt ze iets om on the go? Dan gaat haar voorkeur uit naar een bagel met eiersalade. Yum!

Lunch

Ook voor de lunch kiest Bella de gezondste optie. Haar favo maaltijd wanneer ze thuis eet is een flinke portie groente met een bron van eiwitten, zoals kip of zalm. Haar second fave is pasta. In een interview met Harper’s BAZAAR vertelde Bella eerder al een keer dat ze graag kiest voor eiwitrijke maaltijden, omdat ze hier veel energie uithaalt.

Drinks

Naast dat gezond eten voor Bella erg belangrijk is, is genoeg drinken natuurlijk ook een absolute must. Ze drinkt dan ook de hele dag door genoeg water om gehydrateerd te blijven. Ook geeft ze toe – misschien net iets té – veel koffie te drinken. ”Ik drink ongeveer drie espresso’s voordat het twaalf uur is.”

De tekst gaat verder onder de post

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Daarnaast drinkt Bella ook graag groene smoothies. Hier zitten natuurlijk mega veel gezonde ingrediënten in, waardoor ze er veel energie van krijgt. Ook vertelt ze dat ze vaak gember shots drinkt wanneer ze aan het werk is. ”Ik heb gember shots in de koelkast staan en daar drink ik eentje van als ik me futloos voel”, vertelt ze hierover.

Diner

Bella’s moeder is natuurlijk de Nederlandse Yolanda Hadid. Om deze reden probeert Bella iedere avond op de lekker Hollandse tijd, namelijk om 18:00, het eten op tafel te zetten. Voor haar diner is een flinke portie groenten onmisbaar. Haar fave? Gebakken boerenkool!

Wanneer Bella een cheat meal als avondeten wil, houdt ze van een lekkere pizza. Maar ook hamburgers met een lekker grote portie patat vindt ze heerlijk! Natuurlijk zal ze dit niet snel doen als ze daarna nog een fashion show moet lopen, maar de gedachte dat ook Bella niet altijd helemaal gezond eet, vinden wij heel fijn! 😉