Eén van ’s werelds mooiste supermodellen en stiekem de woman crush van ons allemaal is van de markt af. We hebben het dan natuurlijk over de prachtige Bella Hadid! Na jaren speculeren laat Bella ons eindelijk een glimp van haar liefdesleven zien en deelt ze een zoenende foto van haar en haar nieuwe vlam. Dit is de gelukkige!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Bella Hadid

De zusjes Hadid zijn de Olsen twins van deze generatie. Al op jonge leeftijd zijn de twee begonnen met modellenwerk en sindsdien zijn ze niet meer van de catwalk af te slepen. Bella heeft haar liefdesleven na de break met The Weeknd goed geheim weten te houden (of gewoon geïnvesteerd in me time). De enige mannen die op haar Instagram te zien waren, waren namelijk haar make up artists, haar vader en broertje Anwar.

Marc Kalman

Degene die Bella’s hart heeft weten te verover is Marc Kalman. Ze werden vorige maand al samen gespot, maar enige romantiek was (toen nog) ver te bekennen. Zo zag het er eerder uit alsof de twee vrienden waren die gezellig gingen lunchen. Niks blijkt minder waar na het zien van de romantische foto’s… Toch weten we niet veel over de nieuwe liefde van Bella. Zo is zijn account op Instagram @maarckaalman privé en heeft hij maar 3000 volgers, waaronder Bella. Ook weten we niet hoe lang de twee elkaar al zien en hoe ze elkaar hebben ontmoet. Een mysterieuze man dus…

Alles Cannes

In een slideshow op Instagram deelt de beauty foto’s van zichzelf in Cannes, waar zich nu het 74ste Film Festival afspeelt. Je moet er even voor scrollen, maar op de allerlaatste foto zie je een intiem shot van Marc en Bella! Zo knuffelen ze elkaar innig en geven ze elkaar een zoen. Daaronder deelt ze de caption: ‘Time of my life ⏳🫀🍾 Healthy, Working and Loved ❤️‍🔥🌹’. Dat er liefde in het spel is, is dus wel zeker. You go girl!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Lees ook: Oeh la la! Dit is de nieuwe vriend van Fajah Lourens