Hell Yeah. Op dit moment zijn we stiekem al zo lang aan het wachten. Ben & Jerry’s, onze nummer één guilty pleasure. Wanneer we een hap nemen, gaat de hele pot op. Onweerstaanbaar lekker, maar vervolgens voelen we ons wel een beetje rot wanneer we denken hoeveel calorieën er in deze pot zaten. En dat hoeft nu niet meer!

ben&jerry's-light-helft-calorieen-femfem

Zonder schuldgevoel een pot voor jezelf

Voorheen moesten we moeite doen om slechts één pot te kopen om samen met je vriendinnen te delen, omdat je anders met gemak een hele pot in je eentje op at. Want waar een normale portie zo’n 270 calorieën bevat, bevat deze nieuwe variant er slechts 150!

Moo-phoria

Deze nieuwe lijn van Ben & Jerry’s heet Moo-phoria en komt in de smaken Chocolat milk & Cookies, Caramel Cookie Fix en Peanut Butter Dough. De bekers variëren van 140 calorieën per portie tot 160 calorieën per portie. De beste manier om van al het beste van Ben & Jerry’s extra te kunnen genieten. De nieuwe smaken zullen volgende maand gelanceerd worden, alleen is nog niet duidelijk of ze ook gelijk in Nederland verkrijgbaar zullen zijn. Maar zoals de meeste dingen, zal ook dit uiteindelijk in Nederland te verkrijgen zijn. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Lees ook:

Van deze Kindersurprisebueno loopt het water je in de mond.