Fans van de meeslepende Spaanse hitserie La Casa de Papel kunnen hun enthousiasme nauwelijks bedwingen. De allereerste spin-off, genaamd Berlin, heeft namelijk eindelijk een officiële releasedatum gekregen. Benieuwd? Wij praten je bij.

Berlin, La Casa de Papel spin-off

La Casa de Papel icoon Berlin

Het ongeduldige wachten wordt beloond op 29 december dit jaar. Netflix zal dan deze langverwachte toevoeging aan het La Casa de Papel-verhaal wereldwijd beschikbaar maakt.

De aankomende spin-off, Berlin, werpt een fascinerende blik op het mysterieuze verleden van het iconische personage Berlin. Voordat hij zich aansloot bij de beruchte groep van El Professor, ging Berlin door een reeks gebeurtenissen die zijn karakter diepgeworteld en complex hebben gemaakt. In de spin-off kunnen we ontdekken wat er zich afspeelde voordat hij deel uitmaakte van de epische overval.

Wat we kunnen verwachten

Netflix heeft tot nu toe de inhoud van de spin-off zorgvuldig geheimgehouden. Toch is één ding zeker: we kunnen een heerlijke mix van spanning en adrenaline verwachten. De opnames van Berlin werden enige tijd geleden afgerond, en gedurende de afgelopen maanden zijn er al enkele exclusieve beelden gedeeld om het publiek te teasen. Hoewel de exacte details van het verhaal nog een mysterie zijn, kunnen we gerust zijn over het feit dat de serie ons op het puntje van onze stoel zal houden. Met onverwachte wendingen die kenmerkend zijn voor La Casa de Papel.

Naast Berlin zelf kunnen fans zich verheugen op de terugkeer van andere vertrouwde gezichten uit La Casa de Papel. Enne, dit zal alleen maar meer diepte aan het verhaal toevoegen. De korte, intrigerende begeleidende tekst die Netflix heeft vrijgegeven, luidt: “Waar anderen risico’s zien, ziet hij spanning en adrenaline.” Dit belooft dus mega exciting te worden! Ongeduldig geworden van dit geweldige nieuws? Kijk dan alvast de trailer hieronder!

Releasedatum Berlin

Dus zit je klaar voor een enorm spannende serie? Dan moet je nog heel even geduld hebben, aangezien de serie pas op 29 december op de streamingdienst verschijnt. Bereid je voor op een duik in het leven van een van de meest gedenkwaardige personages in La Casa de Papel. Het aftellen naar het volgende grote hoofdstuk in het La Casa de Papel-verhaal is begonnen, en de verwachtingen zijn ongekend hoog. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het eindelijk zover is!