Bij mannen en vrouwen kun je verschillende dingen aantrekkelijk vinden. Zo kan je op iemand vallen door bijvoorbeeld zijn of haar uiterlijk, hoe grappig de ander is of hoe goed je een gesprek kan voeren samen. Wat je ook heel aantrekkelijk bij een persoon kan vinden is een beroep wat de ander doet. Dit zijn de beroepen die mannen het meest aantrekkelijk vinden bij vrouwen!

Verpleegkundige

Mannen willen erg graag verzorgd worden door een vrouw. Bij een verpleegkundige zit het in het bloed om mensen te gaan verzorgen. Oftewel: dit is de perfecte combinatie!

beroep
Instagram: BuzzFeed

Fysiotherapeut

Helemaal logisch dat een man dit aantrekkelijk vindt. Als vrouw heb jij verstand van het menselijk lichaam en daarom kan jij de meest perfecte massages geven. Dat wil echt iedere man! Enne, stiekem kunnen wij vrouwen een fysio ook wel waarderen.

Basisschool leerkracht

Als klein jongetje op school keek je misschien al op tegen een bepaalde juf die je had. Moet je je voorstellen dat als je ouder bent hebt met zo’n knappe juf… Een kleine jongens droom kan gewoon uitkomen.

Interieurontwerper

Dit is altijd een handig beroep als jij dit hebt. Stel jullie gaan een keertje samenwonen, dan kan jij helemaal losgaan! Dan hoeft hij ook niets te doen. Heerlijk voor hem toch? Sowieso is een vriendin met een goed ruimtelijk inzicht heel aantrekkelijk.

Pr- of communicatiemedewerker

Communicatie is super aantrekkelijk bij een persoon. Zo weet een communicatiemedewerker als geen ander hoe je dit het beste kan doen. Vind je communicatie heel belangrijk in een relatie? Dan heb je als man aan een Pr- of communicatiemedewerker een hele goeie.

Student

Mannen zijn dol op ambitieuze en slimme vrouwen. Als jij die echte eeuwige student bent, zit jij zeker wel goed.

Stewardess

Stewardessen staan er zeker om bekend dat ze van die leuke pakjes aan hebben. Zo hebben een hoop mannen hier een zwak voor. Oelala!

Model

Deze kan zeker niet aan het lijstje ontbreken. Modellen zijn in het algemeen erg knap, dus waarom zou een man dat niet aantrekkelijk vinden?! Daar is geen verklaring voor nodig toch?

Lees ook: Mannen met deze beroepen gaat het vaakst vreemd