Best Kept Secret is het festival waar je bij moet zijn! De zevende editie van het populaire festival vindt tussen 31 mei en 2 juni plaats, wederom in Hilvarenbeek.

Schermafbeelding 2018-11-26 om 10.43.58

Shhtttt

Op Best Kept Secret zie je de artiesten die je niet mag missen in een unieke, intieme sfeer en bij voorkeur voor een groter publiek na ze normaal gesproken gewend zijn. Van indierock tot electronica en van hiphop tot garagerock.

De allereerste gast die gaat optreden zijn dit evenement is bekend. Het is niemand minder dan: Bon Iver. Hij is een van de in totaal honderd artiesten die de komende tijd bekendgemaakt zullen worden door de organisatie van Best Kept Secret. De voorverkoop voor het meerdaagse evenement start zaterdag 1 december. De afgelopen twee edities raakten allebei uitverkocht. Het festival biedt plaats aan 25.000 bezoekers.

Naast een reguliere festivalcamping en de accommodaties in het nabijgelegen bungalowpark kunnen bezoekers komend jaar ook gebruikmaken van de zogeheten Boutique Village, waar ook opgezette tenten geplaatst zullen worden. Kortom: een festival waar je bij moet zijn!