Ben jij iemand die van spanning of sensatie houdt tijdens de een vrijpartij? Of speel jij het liever safe op de bank? Jouw sterrenbeeld weet het allemaal! Wij vertellen het jou graag en misschien staat er nog wel een grootse belevenis te wachten met je partner. We houden je niet langer in spanning, lees gauw mee…

waar moet je het doen sterrenbeeld

Ram (21 maart – 19 april)

Als er iemand wel avontuurlijk is dan ben jij het wel. Jij doet graag nieuwe dingen en houd wel van een beetje spanning. Daarom is de open lucht een goede plek voor jou! Jij kan jouw energieke lichaam hier goed in kwijt en je vind het een heerlijk gevoel om zo vrij te kunnen zijn. Tip van ons: een picknick onder de sterren is een ideaal moment.

Stier (20 april – 20 mei)

Jij houdt niet zo van pottenkijkers tijdens en jij voelt je niet fijn bij het nemen van risico’s. Jij hebt liever een avontuurtje met je geliefde als jullie romantisch met z’n tweeën zijn. De ideale spot voor jou is in een hotelkamer met een hele hoop luxe (lees: geurkaarsen, massageolie en satijnen lakens). Dit geeft jou de veiligheid die je nodig hebt en als luxepaard houd je wel van een beetje comfort. Jij weet je hier goed te vertoeven.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij bent een echte verleidster. Jij doft je graag op en met jouw looks weet je alle mannen om je vinger te winden. Jij maakt je niet snel zorgen, dus een uitdagende sessie met de man die je net hebt verleid zie jij wel zitten. De ideale plek is voor jou daarom in de club. Die kleine ruimte in een wc hokje is voor jou geen probleem, want jij weet je goed aan te passen aan elke situatie.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jij doet alles graag op je gemak. Jij houdt niet zo van al dat snelle gedoe, jij neemt liever de tijd voor je lover. Jij bent een echte romanticus, dus een avontuurtje in tent bij het kamperen, is voor jou de ideale setting. Romantischer kan niet en tijdens het kamperen hebben jullie alle rust om samen de liefde te bedrijven.

Leeuw (23 juli – 22 augustus )

Jij houdt wel van een beetje spanning en met jouw grote zelfvertrouwen sta jij graag in het middelpunt van belangstelling. Nou raden we je niet aan om dan ook echt te vrijen waar iedereen je kan zien, maar er zijn andere manieren voor. Je doet het gewoon tegen het raam aan! Op een hogere verdieping in je huis of flat en in het donker, zal je niemand storen, maar heb je wel een hele boel spanning. En het is ook nog eens heel sexy en laat dat nou precies zijn waar jij van houdt.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij bent een heel zorgzaam type en zet je liefje graag in het zonnetje. Op gekke plekken een avontuurtje hebben is dan ook niks voor jou, want jij hebt graag alle aandacht voor je partner. Daarom doe jij dat het liefste gewoon in bed in een romantische setting. Hij zal vast een fantastische nacht hebben met jou.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij houdt ervan om je vrij te voelen en doet het graag met hem in alle vrede. Het liefste neem jij je lover ook nog eens mee naar een plek die super elegant is. Daarom moet jij je lover meenemen op een sexy boottripje bij zonsondergang. Hier heb je alle vrijheid om jullie behoeftes uit te oefenen op elkaar en heb je hier ook de rust voor. Er is vast wel iemand van wie je een boot kan lenen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Niemand kan raden wanneer jij zin hebt in een vrijpartij en jij neemt mensen graag mee in jouw spontane ideeën. Jij raakt al helemaal opgewonden bij het idee dat je hem na een gezellige etentje kan bespringen in, ja juist ja, de auto! Je houdt van hem en jij denkt niet na over de praktische zaken. Je doet het gewoon en je hoopt dat hij dat ook wil.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Als jij een idee hebt, ben jij totaal niet af te remmen. Het moet gewoon gebeuren en je ziet de problemen er niet van in. Daarom doe jij het graag op het strand als je net zo’n gezellige dag met je lover hebt gehad. Jij houdt wel van een beetje spanning en avontuur, dus de strandwacht interesseert jou niks. Bedenk je wel even goed dat dit wel strafbaar is en dat je niet gepakt wil worden. Dan heb je namelijk niet alleen een fikse boete, maar ook een boze lover…

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jij bent niet zo van de gekkigheid. Simpel is voor jou goed genoeg. Daarom is een goede vrijpartij op de bank jouw ideale plek. Het is ook nog eens erg praktisch en dat is waar jij naar streeft. Geen rare houdingen en schurend zand op je kont, maar een zacht en heerlijk comfortabel bankje. Niks beters dan dat toch?

Waterman (20 januari – 18 februari)

Jij bent het type dat de hele dag deo spuit en geen nare luchtjes in huis wil. Jij houd alles om je heen inclusief jezelf graag schoon. Het zweet op je lichaam tijdens een avontuurtje is dan ook niks voor jou. Laat staan het vieze bed waar je in licht… Daarom doe jij het graag onder de douche. Jij maakt je niet zo’n zorgen over moeilijke standjes, want jij bent heel erg behulpzaam. Jullie zoeken samen wel een oplossing.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij houdt niet zo van intiem zijn zonder betekenis. Voor jou is het belangrijk dat je een vertrouwde omgeving hebt vol met romantiek. De koudere wintermaanden komen er weer aan, dus jij doet het gewoon voor het haardvuur. Je legt gezellige dekentjes neer en een kussentje en je hebt een hele knusse plek gecreëerd. Dit is precies waar jij van houdt!